Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy a pattanások...

Mit tegyek hogy a pattanások eltűnjenek az arcomról?

Figyelt kérdés
akármivel kenem, nem nagyon használ, és idegesít, álandóan elvájom. Mit tegyek, tud valaki valamit a patanások eltüntetésére?
2011. aug. 15. 17:58
 1/7 anonim válasza:

Nekem 13-14 éves koromban jöttek ki a pattanások, sose volt túl durva, csak éppen hogy undorító legyen :)

Nem csináltam velük semmit, nem kentem, nem nyomtam őket, és 16-17 éves koromra mind eltűnt. Mostanság már csak egy-kettő jön elő, az se a homlokomon, vagy a halántékomon, mint régen, hanem a szám fölött, vagy a szemöldököm alatt, és nem is nagyok. Szóval a lényeg, hogy ha tini vagy, akkor várj türelemmel. Semmiképpen se menj el kozmetikushoz. Én egyszer megpróbáltam, és utána csak több lett az arcomon.

20/F

2011. aug. 15. 18:11
 2/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok, és ha kinyomom, abban bízok hogy hamarabb lemegy, de állandóan újjak jönnek ki!
2011. aug. 15. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Aknesol
2011. aug. 15. 18:39
 4/7 anonim válasza:
Hugom fogkrémet használ, neki levitte az összeset. Nekem utoljára akkor volt tiszta az arcom, miután olaszból hazajöttem, ahol minden nap tengerben fürödtem.
2011. aug. 15. 18:46
 5/7 anonim válasza:

Ez a dolog ahány személy, annyiféle képpen alakul. Mindenképpen a gond belül van, a pattanások azt mutatják, hogy bizonyos anyagok, toxinok nem tudnak más módon eltávozni.

Elmondom egy családtagom, 20 éves lány esetét. Én vittem el a természetgyógyászhoz, akinek a javaslatára először is 3 teljes napig böjtölt, vagyis csak vizet ivott. Habár 4 napot mondott a doki, de nem bírta a lány csak 3-ig. azután még 2 nap csak dinnye. (Pont ilyenkor volt, augusztusban). Attól fogva csak növényi étkeket evett, tehát semmi hús, semmi állati eredetű dolog, csak ami növény. És nagyon szép a bőre azóta is, és egészséges is.

Szintén természetgyógyász tanácsa: Teakeverék: gyermekláncfűlevél+diólevél. Forrázni, inni minden nap.

Ezt nekem tanácsolták,( a hátamon volt a sok viszkető pattanás) és bejött: Nagyobb kristályokból álló sót a szájunkba tenni, naponta többször 1-2 szemet, és ott tartani, míg el nem olvad és lenyelődik. Ez a gyomorban valami jó dolgokat vált ki. Azonkívül szomjasak leszünk tőle, és sok vizet iszunk, ami szintén jól tisztít belülről kifelé.

2011. aug. 15. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

ha városban élsz ..akkor akár hányszor hazaérsz mosd meg az arcod ..este meg ne csak simán tusfürdős vízzel(gondolom azzal fürdesz), ne is arc radírral(nekem nem hasznél) hanem vegyél ilyen szivacsot (mellékelek képet) és áttekerem a mutató ujjamon 3 szor és ezzel maszíropzom át az arcbőröm ..csak a szörnyű napok alatt van 1-2 ..de te most valószínűleg abban a korban avgy hogy akár hogy is gondozod az arcod nőni fog ..nem tart sokáig ..csak 1-2 évig ..iylenkor el kell tűrni az állandó 2-3 pattanást

[link]

2011. aug. 15. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsotokat
2011. aug. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!