18vagyok és szép a bőröm, de száraz és vízhiányos. Milyen krémet ajánlotok? A szemem körül is bekenhetem? Mert ott már kezdek ráncosodni. :S
Figyelt kérdés
szép-> nem pattanásos...
:)
2010. márc. 19. 05:44
1/5 anonim válasza:
Egy könnyű hidratálót ajánlok,lehetőleg aloe verásat,de lehet gél is még fiatal a bőröd.A szemedre zöld tea kivonatos krémet.A szemere is jó a hidratálókrém,ha nem szeretnél külön venni.
2/5 anonim válasza:
Ha csak vízhiányos mindig a normál bőrre valót vedd meg az nem zsíros, beszívódik rögtön, ha száraz bőrre valót veszel olyan leszel mint a zsíros kenyér. Nekem a kedvencem a N..ea soft.
3/5 anonim válasza:
igen, a szemed körül is bekenheted,nekem a szemhéjam midnig olyan száraz,hogy muszáj bekenni,csak vigyázz,a szemedbe bele ne menjen.:)
Egyébként Eucerint ajánlom,extraszáraz a bőröm,és ha minden nap bekenem vele, 3-4 nap múlva,teljesen kellemes lesz.:)
A termék [link] -így néz ki.:)
Remélem segítettem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon sokat segítettetek!
Most épp Garnier száraz bőrre való krémet használok, jónak tűnik. :)
Szerintetek?
2010. márc. 19. 13:14
5/5 anonim válasza:
én száraz bőrre a kozmetikusnál kapható csipkebogyókrémet használtam nekem nagyon sokat segített, sőőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!