Pattanások ellen mit tudtok ajánlani? Házilag?
Figyelt kérdés
néha elég pattanásos vagyok.. elmentem bőrgyógyaszhoz..felírt egy kenőcsöt ami használt..de miután elfogyott egy hónap után ugyanaz volt mint eddig..most valami házi praktikával próbálkoznék.2015. nov. 7. 11:37
1/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy: szerezz magadnak egy lányt.
Ha lány vagy: szerezz magadnak egy fiút.
2/10 A kérdező kommentje:
17 /L vagyok..és légyszi értepmes válaszokat varok..koszonom:)
2015. nov. 7. 12:41
3/10 A kérdező kommentje:
*értelmes
2015. nov. 7. 12:42
4/10 Sunshinedoll válasza:
Sajnos nincs olyan házi praktika, ami biztonságosan és kíméletesen, irritáció nélkül segítene. Pattanás ellen a legjobb hatóanyagok a benzoyl peroxid, BHA és a retinol, egyiket sem találod meg a konyhában.
Esetleg teafaolajjal próbálkozz, az antibakteriális, elpusztítja az aknét okozó baktériumot, de nem olyan hatásos, mint a benzoyl peroxid.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat 2.válaszoló.. a teafa olajat azt már próbáltam..hát valamilyen szinten segített..de megpróbálom a benzoilos dolgot.. hatha hatásos lesz
2015. nov. 7. 13:16
6/10 anonim válasza:
Ha a kenőcs használt akkor használd továbbra is azt.
7/10 A kérdező kommentje:
ez is igaz.. de a kenőcs több mint 10 ezer forint plusz a lemosó is amit előtte kell használni.. ésna kenőcs kevesebb mint egy hónapig tart...ezt kicsit túl drágának tartom
2015. nov. 7. 13:28
8/10 anonim válasza:
használd az akneroxid-ot, vagy vermixet. elég olcsó mindkettő. vermix szárítja a pattanásokat, szóval ha kijön egy új akkor elég gyorsan eltünteti. Illetve akneroxid arra való hogy ne jöjjenek elő új pattanások.
Viszont elsőnek tudnod kéne hogy miért vagy pattanásos.
9/10 A kérdező kommentje:
.valószín hogy tini vagyok.. a bőr gyógyász is ezt mondta meg hogy ügyeljek az étrendemre..ezt azok előtt is mindig próbáltam szem előtt tartani hogy mit eszek..és köszi a tippet: )
2015. nov. 7. 17:35
10/10 anonim válasza:
oké, tini vagy, de lehet ételaergia is. Jobb lenne ha elmennél normális bőrgyógyászhoz aki nem ír fel semmit csak vérvétel után. Amúgy próbáld azt hogy nem eszel glutén és laktóz tartalmú dolgokat. Nekem bevált, pedig ritka elbaszott arcom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!