Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Semmi nem használ pattanások...

Semmi nem használ pattanások ellen. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve jöttek elő az arcomon, azóta próbáltam már élesztőt enni és felkenni is egyaránt, 3 hónap után feladtam. Citromot is kentem, szintén nem használt. Krémeket is 3-4 hónap után félretettem. Próbáltam már fokhagymát enni és hasonlókat, hátha esetleg orsógiliszta vagy más férgek miatt van, de nem használt, egyszerűen mindent kipróbáltam már, amit neten írtak, de semmivel nem tudom eltüntetni vagy megállítani, hogy megint új jöjjön ki. Rengeteget zuhant az önbizalmam, a környezetemben levő velem egykorúaknak nincs ilyen problémájuk. Minden reggel és este tisztítom az arcom, de semmivel nem jobb, lassan már a lányokhoz sem merek szólni :(

16/f

2015. okt. 11. 18:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyi kiegészítés, hogy vegetáriánus vagyok, csokit és nagy mennyiségű cukrot nem eszek (nem bírja a májam és kiütéseim vannak tőle), táplálkozással nem hinném hogy gond lenne, mert mi termeljük meg a kaja nagy részét
2015. okt. 11. 18:14
 2/6 anonim válasza:

Szia! Elmesélem a történetemet! :D

Amikor bekerültem középiskolába tökéletes arcbőröm volt, semmi jele nem látszódott hogy én valaha is pattanásos leszek. Eltelt egy év és nagyon kijöttek rajtam azok a mocskok. Egészen középiskola 4. évfolyamáig, azaz végzős koromig, mindenféle lófasz kenőccsel meg voodoo varázslattal próbálkoztam, ettem kutyalábat, ittam macskagyomrot, még az ezo tv-hez is betelefonáltam.. Semmi nem használt. Ezután édesanyám szavainak hatására, elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki azonnal elküldött vérvételre, egy hét múlva pedig a kezembe nyomta a receptet egy bizonyos Isotretinoin nevű gyógyszerről. Kiváltottam, 1-2 hónapig nem történt semmi, de szedtem tovább rendületlenül. Nagyjából a 3. hónap közepétől kezdve viszont megkeserítette az életem az a szar. Kiszáradt a szám, nagyon csúnya cserepes volt, fájt, csípett, csupa seb volt. Viszketett a fejbőröm, a kezem, mindenem, mivel a gyógyszer bőrszárító hatású. Viszont nem csak ez a baj vele. Ha leültem majd felkeltem fájt a hátam, a lábam, minden csontom, sajnos a porcokat is gyengíti, miközben szeded. Egészen a 7.-8. hónapig így ment amikor varázsütésre kezdtek elmúlni a pattanások. Ekkor már semmi sem tarthatott vissza, 3 hónapig még kibírom gondoltam magamba, szedtem tovább a gyógyszert. Most itt ülök, fél éve abbahagytam a szedését, eltűnt minden pattanásom, tökéletesen érzem magam, visszatért a kirobbanó életkedvem, ami a pattanásos időszak előtt volt, és nem bántam meg, hogy szedtem a gyógyszert. Ha kibírod azt a sok szart, akkor mindenképpen ajánlom, 1 éven belül meggyógyulsz.

Na akkor most egy másik történet: Egy barátom is nagyon pattanásos volt, bár nem annyira mint én. Elkezdte szedni a gyógyszert, 4 hónap alatt eltűnt róla minden.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ember függő lehet, hogy mennyi ideig kell szedni, de 1 éven belül garantáltan eltűnik.

Bocsi hogy ilyen hosszú lett, ha bármi kérdésed van írj privát üzenetet! :)

2015. okt. 11. 18:23
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Akkor itt az ideje ésszel gondolkodni és nem elhinni minden baromságot, amit az interneten írnak. A fent leírtak közül kb minden baromság és semmi alapja nincs.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 11. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Bioptron lámpa kezelést lehet igénybe venni bőrgyógyászaton, esetleg házilag.
2015. okt. 11. 18:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek! :)
2015. okt. 11. 18:40
 6/6 Gbea21 válasza:
Pattanasra mindenfele tonikot,kremet,gelt hasznaltam es megis evek ota nagyon sok van. Most a lidl-bol nagyon olcson erzekeny borre ajanlott nedvestorlot vettem , amivel reggel es este letorlom az arcomat , es nekem nagyon bevalt . Azt ajanlom ,hogy probald ki mert nagyon olcso es hatasos
2015. okt. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!