Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kadban furdes vagy zuhanyzas?...

Kadban furdes vagy zuhanyzas? Te melyiket valasztod napi szinten?

Figyelt kérdés
Te melyiket valasztod? altalaban zuhanyzol vagy kadban furdesz? es az ismeroseid koreben melyik a gyakoribb?

2015. nov. 2. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én zuhanyozni szoktam (kádban(: ). Engem sokkal jobban felfrissít, gyorsabb is és olyan tisztábbnak érzem magam utána. Fürödni ritkábban szoktam, de néha megkívánom, főleg télen esik jól egy jó forró, habos fürdő. Engem mindig borzasztóan elálmosít, szóval nem lenne túl praktikus napi szinten fürödnöm:)
2015. nov. 2. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

a zuhany GYEREKES...:D:D:D:D

te sem vagy 100-as..

2015. nov. 2. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:

+ igénytelen :D Tényleg elég hülye. :D

A forró kádban való testáztatás egyáltalán nem tesz jót a bőrödnek csak úgy megsúgom. Ráadásul a saját koszodban fürdesz.

Én a zuhanyzást választom, de heti egyszer áztatom magam. :D

2015. nov. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!