Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kadban furdes vagy zuhanyzas?...

Kadban furdes vagy zuhanyzas? Te melyiket valasztod napi szinten?

Figyelt kérdés
Te melyiket valasztod? altalaban zuhanyzol vagy kadban furdesz? es az ismeroseid koreben melyik a gyakoribb?

2015. nov. 2. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én zuhanyzok. Sokkal jobb, üdébb, frissebb leszel tőle. Nem fázik meg a hátad. És nem beszélve arról, hogy a legjobb, hogy folyamatosan tiszta víz éri a tested. Én ezt ajánlom, de kinek mi. :)
2015. nov. 2. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Én személy szerint havonta 1-2x szoktam fürdeni, de akkor jó sok habfürdő, és majdnem egy órán keresztül áztatom magam. Minden nap zuhanyzom. Gyorsabb :D

A környezetem nem tudom. A családom inkább kádban fürdős.

2015. nov. 2. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Zuhany. Kàdban csak nèha fürdünk a baràtnőmmel.(csak nem fürdès lesz belőle☺). Az ismerősi körben is elsősorban zuhany a nyerő.
2015. nov. 2. 16:38
 4/13 savanyújóska ***** válasza:
100%
Uhm.. Kádban zuhanyzás? :D (Csak kádunk van otthon.) Fürdeni (vizet megereszt, etc.) ritkán szoktam, de akkor nagyon jó, klasszikus zene mellett kifejezetten pihentető.. :P
2015. nov. 2. 16:43
 5/13 anonim ***** válasza:
a kádban fürdés napi szinten nem valami egészséges. szóval zuhany, meg amúgyis. kádban néha egy-egy hideg estén jól esik elmerülni, de nem minden nap.
2015. nov. 2. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Zuhany. Egyetlen embert ismerek csak aki napi szinten fürdik. Bár a férjem is megtenné csak lusta reggel időben felkelni hozzá.
2015. nov. 2. 18:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Zuhanyzás

Néha fürdés, mivel nagyon jo érzés a meleg vízben azni :D

2015. nov. 2. 19:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Napi szinten zuhyanyzás, kb egy héten egyszer fürdök :)
2015. nov. 2. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
A zuhany igénytelen és gyerekes, szóval kád lenne, ha lenne kádam megint, így kénytelen vagyok a zuhanyt elviselni. Kádban sokkal tisztább leszel, elegánsabb, és meghittebb. A zuhany akkor, ha rohansz. Kádban lehet olvasni, meditálni, felmelegedni. És nem mellesleg leázik rólad az elhalt bőrréteg, ami zuhanyzás közben nem fog, hacsak nem állsz ott fél órát.
2015. nov. 2. 20:51
 10/13 opened paradise ***** válasza:
Zuhany. Fél-1 órát szoktam alatta lenni.
2015. nov. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!