Kadban furdes vagy zuhanyzas? Te melyiket valasztod napi szinten?
Figyelt kérdés
Te melyiket valasztod? altalaban zuhanyzol vagy kadban furdesz? es az ismeroseid koreben melyik a gyakoribb?2015. nov. 2. 16:27
1/13 anonim válasza:
Én zuhanyzok. Sokkal jobb, üdébb, frissebb leszel tőle. Nem fázik meg a hátad. És nem beszélve arról, hogy a legjobb, hogy folyamatosan tiszta víz éri a tested. Én ezt ajánlom, de kinek mi. :)
2/13 anonim válasza:
Én személy szerint havonta 1-2x szoktam fürdeni, de akkor jó sok habfürdő, és majdnem egy órán keresztül áztatom magam. Minden nap zuhanyzom. Gyorsabb :D
A környezetem nem tudom. A családom inkább kádban fürdős.
3/13 anonim válasza:
Zuhany. Kàdban csak nèha fürdünk a baràtnőmmel.(csak nem fürdès lesz belőle☺). Az ismerősi körben is elsősorban zuhany a nyerő.
4/13 savanyújóska válasza:
Uhm.. Kádban zuhanyzás? :D (Csak kádunk van otthon.) Fürdeni (vizet megereszt, etc.) ritkán szoktam, de akkor nagyon jó, klasszikus zene mellett kifejezetten pihentető.. :P
5/13 anonim válasza:
a kádban fürdés napi szinten nem valami egészséges. szóval zuhany, meg amúgyis. kádban néha egy-egy hideg estén jól esik elmerülni, de nem minden nap.
6/13 anonim válasza:
Zuhany. Egyetlen embert ismerek csak aki napi szinten fürdik. Bár a férjem is megtenné csak lusta reggel időben felkelni hozzá.
7/13 anonim válasza:
Zuhanyzás
Néha fürdés, mivel nagyon jo érzés a meleg vízben azni :D
8/13 anonim válasza:
Napi szinten zuhyanyzás, kb egy héten egyszer fürdök :)
9/13 anonim válasza:
A zuhany igénytelen és gyerekes, szóval kád lenne, ha lenne kádam megint, így kénytelen vagyok a zuhanyt elviselni. Kádban sokkal tisztább leszel, elegánsabb, és meghittebb. A zuhany akkor, ha rohansz. Kádban lehet olvasni, meditálni, felmelegedni. És nem mellesleg leázik rólad az elhalt bőrréteg, ami zuhanyzás közben nem fog, hacsak nem állsz ott fél órát.
10/13 opened paradise válasza:
Zuhany. Fél-1 órát szoktam alatta lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!