Mitől hámlik a fejbőröm elől? És mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
3-4 hete tart, hogy a fejbőröm elől csupán, ahol a homlokom kezdődne, hámlik. Körülbelül a harmadik, negyedik napon a hajmosás után.
Sosem volt korpám, sem túl zsíros, sem túl száraz, egészséges fejbőröm volt.
A samponom ilyen reklámtermék volt, (garnier), de mindig bevált. Viszont most lecseréltem Alverde Olivo-ra, úgy olvastam ez jobb. Érzem is, hogy nem olyan "hazugsampon", de most is tart még a hámlás.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Készülök bőrgyógyászhoz is, csak jelenleg még másik városban vagyok, nem otthon.
2015. nov. 2. 11:09
1/3 anonim válasza:
Bár látatlanban még orvos sem diagnosztizál, van tippem pikkelysömörre - egyik ismerősnek is hasonló a baja, neki még a szemöldöke is hámlik.
2/3 anonim válasza:
az is lehet, hogy megfázott. a hideg miatt az ember arcbőre is jobban kiszárad, a fejbőröddel is ez lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az érdekes az, hogy sehol máshol semmi bőrelváltozás nem jelentkezett, és ez a hámlás is csak elől, ahol a homlokam kezdődne.
2015. nov. 2. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!