Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Korpázik a hajam, és viszket...

Korpázik a hajam, és viszket a fejbőröm. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Megmosom egy nap, nincs semmi baj vele, majd mikor másnap felkelek, viszket nagyon a fejbőröm, korpás a hajam, és úgy érzem mintha folyna le róla a zsír, de szerencsére nem zsíros.(még)

Korpa elleni sampont próbáltam, attól csak zsíros lett, de a viszketés nem múlott.

Elég idegesítő, hogy minden reggel azzal kell kezdenem a napot, hogy hajat mosok. 7-8-9 centis a hajam kb.

Valakinek tanácsa, vagy valami bevált módszer?

14/F

2013. júl. 20. 13:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek, nem attól van, korpa ellen kénes sampont használtam.
2013. júl. 20. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok egy grammar nazi lenni (márpedig az leszek) de nem hangzik neked az értelmetlenül, hogy "Korpázik a hajam"?

Esetleg korpásodik. :D

2013. júl. 20. 13:59
 3/7 shoona:D ***** válasza:

oliva olajat maszírozz bele a fejbőrödbe,hagyd rajta kb20 percig és utána mosd le

egy kicsit zsíros lesz utána,de tökre helyre teszi a fejbőrt

2013. júl. 20. 14:40
 4/7 anonim válasza:

extrém zsíros és korpás volt a hajam, már a végén naponta kellett mosnom a legmárkásabb samponokkal, de semmit sem segített, csak bőrallergiám lett tőle, elkezdtem borotválni a fejem, heti rendszerességgel, és azóta megszűnt a zsírosodás, és a korpa is.

egy hétig hagyom megnőni, utána megint borotválás.

olyan , mintha megtisztultam volna, egyfajta könnyebbség érzés fogott el.

2013. júl. 20. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha föltétlenül szeretném, akkor már mosnám a kénes samponnal, ugyan az, tőle amúgyis zsíros lesz, szóval tökmindegy hogy az, vagy olaj. Nem szeretném hogy zsírosodjon.. Leborotválni meg nem fogom, nem szeretnék kopasz lenni.
2013. júl. 20. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ok: a vékonybél gyulladása, gombásodása, hormonális egyensúly vesztés
2013. júl. 20. 22:07
 7/7 nyisziati válasza:
Nekem is volt vele problémám. A legjobbnak azt találtam, hogy 1:5 arányban keverek ecetet vízzel, és hajmosás előtt alaposan leöblítem a hajam. Kb. 1 liter oldatot használok. A bőröm is zsírosodik egyébként, arra is kiváló.
2014. jún. 1. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!