Korpázik a hajam, és viszket a fejbőröm. Mit tehetnék?
Megmosom egy nap, nincs semmi baj vele, majd mikor másnap felkelek, viszket nagyon a fejbőröm, korpás a hajam, és úgy érzem mintha folyna le róla a zsír, de szerencsére nem zsíros.(még)
Korpa elleni sampont próbáltam, attól csak zsíros lett, de a viszketés nem múlott.
Elég idegesítő, hogy minden reggel azzal kell kezdenem a napot, hogy hajat mosok. 7-8-9 centis a hajam kb.
Valakinek tanácsa, vagy valami bevált módszer?
14/F
Nem akarok egy grammar nazi lenni (márpedig az leszek) de nem hangzik neked az értelmetlenül, hogy "Korpázik a hajam"?
Esetleg korpásodik. :D
oliva olajat maszírozz bele a fejbőrödbe,hagyd rajta kb20 percig és utána mosd le
egy kicsit zsíros lesz utána,de tökre helyre teszi a fejbőrt
extrém zsíros és korpás volt a hajam, már a végén naponta kellett mosnom a legmárkásabb samponokkal, de semmit sem segített, csak bőrallergiám lett tőle, elkezdtem borotválni a fejem, heti rendszerességgel, és azóta megszűnt a zsírosodás, és a korpa is.
egy hétig hagyom megnőni, utána megint borotválás.
olyan , mintha megtisztultam volna, egyfajta könnyebbség érzés fogott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!