Van olyan készítmény ami a pattanásos hegeket (piros kis pontok) nagyon el lehet halványítani?
Figyelt kérdés
Az ár nem számít, csak használjon!2015. nov. 2. 07:15
1/7 A kérdező kommentje:
tehát mint a nők használnak alapozó, stb... hogy az utcára menve is lehessen felvinni.
2015. nov. 2. 07:16
2/7 anonim válasza:
Én pakolást tudok rá
Pürésíts össze egy kis krumplit, keverd össze tejjel, és kend fel az arcodra
3/7 anonim válasza:
Tegyél fel egy 15-30 percre citromleves szódabikarbónás pakolást!
Egy fél citrom és egy mokkáskanálnyi szódabikarbóna kell hozzá, de ez utóbbi nélkül, csupán natúr citromlével is lehet a pakolást készíteni. Kend fel, majd várj és mosd le!
Ezután, ha ezt még 2-szer megismétled elmúlik majd a piros pont, vagy legalábbis halványulni fog jelentősen!
Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek, kipróbálom hamarosan! :)
2015. nov. 3. 17:04
5/7 anonim válasza:
Én a pattanás utáni foltokra Sudocrem-et (az a babapopsi krém) használok. Minden nap reggel, este bekenem vele az arcom, kb. 1,5-2 hónap után már nagyon szép volt a bőröm. De ez egy fehör krém, olyan leszel ha felkened, mint aki haldoklik, szóval napközben csak akkor tudod használni, ha nem mész sehova sajnos (én rá szoktam alapozni nappal). De hosszútávon nagyon megéri.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, beszerzem
2015. nov. 8. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!