Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Edzes utan kimossam sima...

Edzes utan kimossam sima vizzel a hajam? Ettol tenyleg kesobb lesz zsiros?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok es edzes kozben a fejborom eleg intenziven izzad.Ha elotte este mostam hajat akkor is edzes utan zsirosabbnak erzem.Azt olvastam,hogy ha kioblitem sima vizzel akkor eltavolitja a zsirt es nem kell minden nap hajat mosnom emiatt...Valaki tudja hogy ez tenyleg mukosik-e?
2015. nov. 1. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha kiöblíted az tényleg segít. Én heti kétszer szoktam hajat mosni és a két mosás között egyszer kiöblítem a hajam vízzel. Pl:vasárnap hajat mosok, kedden kiöblítem, és szerdán hajat mosok. Így kb sose zsíros a hajam.
2015. nov. 1. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem ha vízzel öblögetem például zuhanyzés közben ha vizes lesz akkor csak hamarabb lesz zsíros a hajam.
2015. nov. 1. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszer próbáltam, hogy pár millis zsírosodásnál csak vizeztem, de pont ellentétes határt váltott ki, jó tíz centin baromi zsíros lett száradás után, szóval mehettem vissza normálisan hajat mosni.
2015. nov. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!