Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Felnyírt vagy "sima" haj?

Pápárápúpipo kérdése:

Felnyírt vagy "sima" haj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy most vállig érő tépett oldalfrufrus hajam van és szeretném felnyiratni (nem a frufrus oldalán) a hajam. De nem tudom, hogy ez mennyi idő mire vissza nő (lassan nő a hajam) és mennyi macera van vele. Akinek ilyen hajam légyszi írja le a tapasztalatait.

A válaszokat előre is köszönöm

2015. okt. 18. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor nagyon hülyén fogsz kinézni felnyírt hajjal... mi értelme annak?
2015. okt. 19. 00:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok és szerintem nem néz ki hülyén (nyilván van olyan akinek nem illik a stílusához) de miért ne? Egy idő után úgy is vissza nő
2015. okt. 19. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még, de ismerősnek igen. Ami tuti, hogy:

-ha egészében festett a hajad, akkor rohadt macerás... ismerős volt olyan okos, hogy frissen festett hajjal nyíratta fel, és nem gondolt bele, hogy pár napon belül ledobja a nyírt haja a festéket, és 3 árnyalat különbség lesz a két rész között

-az is tuti, hogy a visszanövési időszakban lesz olyan hosszban a hajad, amikor kicsit hülyén néz ki, mert még nem nagyon rövid, de még nincs egy normális hossza (max. akkor, ha tudod takarni hajjal, kendővel)

-és ez csak tényleg annak áll jól, akiből alapvetően sugárzik a vagányság... azon fura, ciki, akin látszik, hogy hát csak úgy megtetszett neki, meg ez a divat, egyébként meg nem egy vagány típus

2015. okt. 19. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerencsére nem festetm a haja XD. Végre egy normális válasz.
2015. okt. 19. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem vágj bele :) én szexinek tartom a felnyírt hajat
2015. okt. 19. 22:23
 6/6 anonim válasza:
bő 1 éve van felnyírt hajam. amúgy közel derékig érő göndör, de nagyon szeretem így :) mivel alapból sok hajam van, kicsit könnyebb is hogy az a rész "hiányzik"... ha fontos mások véleménye akkor nem hiszem hogy jó ötlet, de ha magad miatt csinálod, és biztos vagy benne hogy tetszik, akkor szerintem nem rossz dolog.
2015. dec. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!