Mt gondoltok a Manna szappanrol?
Nagyon miteszeres es pattanasos, zsiros borom van
Szerintetek melyik lenne a jobb nekem?: Eben szappan vagy a korianderes szappan?
Nete melyik vlt be jobban?
Velemenyt irnatok?
Mennyi ido mulva hatott?
Eltuntek a pattik?
Felpontozok mindenkit!💚💚
13L
Kozonom
Nekünk nagyon bevált. A coco sheavajas szappan és a teafaolajos szappan a kedvencem. Ekcémás vagyok pici korom óta, illetve voltam. Pár éve próbáltam ki a manna termékeket, azóta nincs ilyen problémám.
Két hétig nem csak feszült, de hámlott is a bőrünk, ez megszűnt, és utána sokkal puhább lett.
A férjem folyton vakarózott a bőrszárazsága miatt, ez mannaszappannal megszűnt. Pozitív mellékhatásként vettük észre, hogy a lábszaga is teljesen eltűnt. Ugyanazt a cipőt hordta közben. A kislányom pedig a habvarázs folyékony szappant használja, ami drágának tűnt, ezért sokáig nem próbáltuk ki, de nagyon sokáig kitart, és imádja a gyerek.
A kakaóvajra allergiás lettem, de a sheavaj tökéletes. Nagyon zsírosnak elsőre, de pár perc alatt teljesen felszívja a bőröm, megszűnt a folyamatos téli viszketés.
A dezodoruk három hónapig elég, napi 2x kell bekennem magam, de ez más deókkal is így volt. A rózsaszín dobozost szeretem. Szoptatás miatt megvettem az illatmentes verziót, érdekes módon pont erre lettem allergiás. (Sajnos az átlagos kozmetikai termékekre allergiás vagyok, fakátrány-alapillat és alkohol allergia miatt).
A fahéjas szappant és a sószappant nem szerettem, az olíva olajos szétmállott, illetve az afrika varázsa szappanok sem jöttek be, alig habzottak.
Búzacsíra szépségolajat használok a hajamra, és nagyon szép tőle, nem zsíros, tényleg csak két csepp kell.
A férjem ezt keni fel fürdés után még vizesen testápoló helyett télen, és puha tőle a bőre.
Az alginites arcpakolást pedig felkenve feszült alaposan, lemosás után piros lett a bőröm egy rövid időre, de másnap belenéztem reggel a tükörbe, és olyan tiszta és selymes lett a bőröm, hogy meglepődtem egy pillanatra (két gyerek mellett már rég elfelejtettem, hogy előző este pakolást tettem fel, ritkán van erre időm).
A kisbabámnak pedig sajnos kétszer volt pelenkakiütése, mikor éjszaka álmában bekakilt, és nem ébredt fel rá. Kókuszolajat kentem rá, és látványosan javult, nagyon hamar meggyógyult tőle, amúgy sudocrem-től a bónuszbrigádos kókuszolajig próbáltam mindenfélét popsikrémnek, ez a legjobb. Tudom, hogy drága, de hónapokig használtuk, így olcsóbbra jön ki, mint a sudocrem vagy a neogranormon. Persze ezek sem olcsók, de a kislányomnak érzékeny a bőre, és amit a doki alapból felír, amellett két órán belül pelenkakiütései lettek.
Egy sor sampontól is viszket a fejbőröm, a manna egészséges tincsek szappan mellett megszűnt a fejbőröm gyulladása és a viszketés, teljesen korpamentes a hajam, nem zsírosodik, de muszáj mellé olajat használni, mert önmagában nagyon sprőd lesz a hajam. Heti kétszer meg kell mosni, mert addig szép, utána nincs tartása, amúgy csak 5-6 naponta szoktam.
És még egy. Leégésre nagyon jó a shea vaj, napi 3x be kell vele kenni jó vastagon, ami csak lassabban szívódik így fel, de nem hámlik le a bőr, és csökkenti az égő-fájó érzést, többször használtuk erre.
Nekem utolsó sorban, de azért az is szempont, hogy magyar termék, és magyar vállakozót / családot gazdagítok a használatával.
Versenyhivatali eljárás indult a Manna Natúr Kozmetikum Kft.-
vel és a Manna Kreatív Zrt.-vel szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!