Melyik hajsütő kúpvasat ajánlanátok? Tapasztalatok érdekelnek.
Azt hiszem, Remingtont szeretnék, ti mit gondoltok? Azt hallottam, a kerámiabevonatosak a legjobbak, ez mennyire igaz? Jó lenne, ha nem kellene két év múlva lecserélni, és a hajamat sem roncsolná nagyon.
Két típust láttam, az egyik a vége felé keskenyedik, olyan igazi kúpalakja van. Volt viszont olyan is, ami csak sima henger, mint a Ci9532.
Először lesz kúpvasam, eddig hajformázó szettem volt cserélhető fejekkel, Rowenta, de nem értem el vele azokat a hullámokat, amiket én szeretnék:
Nektek milyen van? És meddig bírják benne a hullámok? Szeretitek? Minden érdekel.
És még egy alkérdés... Ilyen hajat hogy tudnék csinálni?
A kúpvas az, ami elkeskenyedik. Ami egyforma keresztmetszetű, az hajsütővas. A kúpvas egyébként szerintem jobb, változatosabb hullámokat érhetsz el vele. Ha a tövére csavarod a hajad akkor nagyobb hullámok lesznek, ha a végére, akkor kisebbek.
Nekem remingtonom van, nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!