Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rowenta cf 2013 hajsütő van...

Rowenta cf 2013 hajsütő van valakinek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy aukción venném, elvileg zsírúj. Nem tudok róla semmit sajnos, az ismeretségemben senkinek nincs ilyen. A hajvasalóm rowenta 3-4 éves, és még mindig kifogástalan, uh alapvetően optimistán állok hozzá! De jobb félni, mint megijedni :)
2010. nov. 26. 20:56
 1/3 A kérdező kommentje:
:D:D:D nem is rowenta hajvasalóm van, hanem remington :D:D de képben vagyok :P
2010. nov. 26. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
hát, én nem vennék rowentát, maradj a régi remingtonodnál:D nekem előző vasalóm volt rowenta, utáltam, nem tud hajvasalót gyártani. egyedül remington, meg még imetech, gama, amik elfogadhatók, de a rowenta nagyon szar sztem. 3-4óra után visszhullámosodott a hajam, 8óra mulva már tökre olyan volt, mintha nem is vasaltam vna, pedig 40 percet vasalta minden nap. a remingtonnal vasalom 20percet, és nyílegyenes, 24óra mulva is nyílegyenes, egész amig meg nem mosom. de még utána se nagyon hullámosodik vissza.
2010. nov. 26. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hajvasalót én sem cserélnék, mert ezt ami van imádom, tényleg hamar kész van, és még másnap is egyenes!

De ez egy vastagfejű hajsütővas. Uh a célom pont a göndörítés :)

2010. nov. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!