Rosszul nézne ki, vagy előnyös lenne?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy mell alá érő, eléggé hullámos, a hajam. Arra gondoltam hogy fokozatot vágatok bele, de nem vagyok biztos benne hogy az úgy szép lenne, vagy inkább érdekes, vagy hogy egyáltalán megérné e megcsinálni... Akinek van esetleg tapasztalata, vagy ilyen haja van, annak szívesen várnám a véleményét.2015. okt. 29. 23:01
1/4 anonim válasza:
biztos jól állna, főleg hullámos hajban a fokozatok jobban kihozzák a hullámokat
2/4 anonim válasza:
Nekem göndör hajam van, mellig érő és fokozatosan/lépcsőzetesen van vágva. A gond az az, hogy az ilyen haj sokkal jobban töredezik, mint az egyenesre vágott. Főleg a felső rétegek töredeznek nagyon az ilyen frizurában. Szóval gondold át jól.
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyan egyenes hajam volt - mielőtt fokozatosra lett vágatva. :D Akkor teljesen behullámosodott, máig nem értem az okát. Az elején odáig voltam tőle, és nagyon jól nézett ki, viszont nem volt túl praktikus. Elég gyakran hordtam a hajamat lófarokban, akartam befonni, frizurát csinálni, és a rövidebb tincsek miatt nem lehetett. :( Ha téged ez a veszély nem fenyeget, ajánlom. :) Én viszont megbántam, mert hiába próbálom évek óta összenöveszteni, nagyon lassan haladok vele, de azért alakul. :) Ahogy azt előttem is írták, gondold meg jól.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Végül megcsináltam, és nem bántam meg, mert szerintem nem lett túl rövid a végeredmény. Hát, majd még alakul :D
2015. nov. 1. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!