Mit csinálok rosszul borotválkozás közben? Leírom lent.
30as pasi vagyok. Borotválkozás után a nyakam kipattogzik akár villany akár hagyományos borotvát használok. Miért?
Borotválkozás előtt szappanos vízzel arcot mosok, utána borotva gél és gilette 3as pengével lekapom a szőrt. Majd hideg vízzel leöblítem az arcom, ezután arctisztító tonikkal vattapamaccsal végigmegyek rajta, ez összehúzza a pórusokat és fertőtlenít. Ha nem is másnapra de harmadnapra kipattogzik a nyakam és az állam. De ha nem tonikozok vagy ha nem mosakodok meg előtte akkor is.
Mit rontok el?! :)
Próbálj másfajta habot és tonik helyett arcszeszt vagy balzsamot használj, ami erre való. Hát nem is értem miért csodálkozol, hogy nem működik, ha egyszer az nem arra való. :D
Meg azt se írtad, milyen gyakran cseréled a borotvát és hogy két használat között megfelelően tisztítod és fertőtleníted-e. Az is fontos.
Meg valószínűleg a technikád sem tökéletes, de szerencsére a neten már mindenről találni tutorialt meg cikkek tömkelegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!