Nagyon ártalmas? Hullani fog, jobban töredezni? :S
Be szeretném "Festetni" a hajam.(24 hajmosási Haj Színezővel.)Most a hajam(eredeti) színe: középbarna.
Sötétbarna hajszínezővel szeretném(Palette Tone Creme Barnájával.)Szerintetek nagyon sötét lesz?
Ha lenő nagyon látszani fog?Vagy nem fog "elütni" annyira? (mivel Csak 1* alkalommal szeretném).
Na és igen a legfontosabb,hogy nagyon ártalmas a hajnak?
(Szeretném,ha egy kis fényt adna neki..)
Nem ártalmas, de a színezőkkel is vigyázni kell.Nem mindegyik kopik le a hajadról.Nekem is színezve van már szeptember óta,de alig kopott valamit a színe, pedig 2 havonta színezem.Szép fényes,gyorsabban nő és dúsabb is mint volt-egy jó színező kizárt,hogy ártson.
Ha olyat akarsz ,ami hamar eltűnik a hajadból,akkor próbáld ki a P.lette tasakos hajszínezőt.Az hamar kikopik,mert nem olyan erős.
Miért nem próbálsz ki egy természetesebb módszert? Pár árnyalatot az is sötétít a hajadon,ha kávés pakolást raksz rá (1 tojás fehérje+ jó sötét feketekávé hidegen;ezt rá a hajra, zuhanysapka fel és vársz egy órát) Ez biztosan kikopik, szép fényt is ad a hajadnak.
köszönöm Szépen:)Akkor megnyugodtam:)
Am. Elfelejtettem leírni,hogy A Palette zacsis színezőt meg a Palette Tone Creme színezőt összekeveri a fodrászom...,mert sajnos nem lehetett kapni semelyikből 2 db-t...:S
És köszi a Kávés pakolást is,lehet kipróbálom.:)
Ajjj.. a színezők is már szinte olyanok mint a festékek. Ugyanúgy beépülnek a hajba.
Én is kipróbáltam a 24 hajmosásig tartót. Nekem októberben lett beszínezve a hajam a Palette Tone Creme csokoládébarnájával és szinte fekete lettem, és hát így nagyon nem tetszik. Azóta egyszer sem festettem be,(úgy voltam vele hogy gyorsan lekopik..aztán a francokat) és csak nagyon nagyon minimális a kopás, lenövés az van. Pedig jócskán túl vagyok már a 24 hajmosáson, sőt...
Amúgy középbarna hajam van, előtte semmivel se volt még festve. Én így jártam. :@
Én is azt javaslom, hogy előszőr CSAK a Palette Instantot próbáld ki, a zacskósat és ha nagyon megtetszik a szín akkor vágj bele a tartós hajszínezőbe. (ha nem akarsz így járni mint én)
Úgy szerettem volna,h Csak a P.Instant coloral színeztetem be,de sajnos ezt kifogják vonni a forgalomból(vagyis én ezt hallottam)És Sajnos csak egy zacsival sikerült levadásznom:S:/ Az meg nem elég a hajamra.
Nagyon látszódni fog a lenövés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!