Hogy lehetne egyenesebb, és puhább a hajam?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van jelenleg, de megszeretném növeszteni kicsit. Álltalában nagyon lekell vágni a hajam, mert sűrű, és erős tartása van. Ha kicsit növesztem, göndörödik is, egyszerűen kezelhetetlen. Szeretnék kicsit jobban kinézni - van-e valami házi praktika rá, hogy kicsit "gyengísem" a tartását, puhább legyen, jobban kezelhető. Szoktam ritkítani, de nem a legjobb megoldás. Régen vasaltam, amikor kicsit hosszabb volt, de hosszútávon úgy tudom, az káros. Valami ötlet? Esetleg valami sampon stb. Előre is köszönöm! 22F2015. okt. 29. 10:48
1/2 anonim válasza:
Vannak ilyen egyenesítő samponok,balzsamok.Nézz be a rossmanba ott tuti találsz valami szírumot! Vagy esetleg az avontól is tudsz rendelni!
2/2 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdöttem. A Cocochoco Brazil hajkiegyenesítést tudom ajánlani. Ez olyan 7-10e Ft körül mozog fodrászattól függően.
Már vagy 6 éve használom ezt a megoldást és nekem bevált.
Kb 15cm-es hajam van és elég sokáig kitart.
Annyit hozzáteszek, hogy egy idő után "kimosódik" a hajból. (~3-6 hónapig bírja.) És igen férfiak is használják szal nem para. Ha kell bővebb infó írj, van fodrász ismerős akinél csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!