Tudnátok küldeni képet a hullámos hajatokról? Ti hogyan ápoljátok? Az enyém elől egyenesebb, hátul meg hullámos.
Ezen az oldalon a 4. és 5. termék. De ezek közül bármi jó lehet, én a 2.at használom most.
Én 3 naponta mosok hajat, nekem kb 2 napig szép (ha nincs túlzottan igénybe véve pl. sapka, izzadás, eső), 3. napra már nekem sem a legszebb, de azért egy jól eltalált frizurával még bőven szalonképes. Annyit tanácsolnék még, hogy ne csak arra figyelj, mivel kenegeted, hanem kerüld a hajvasalót, sütővasat, és ha teheted, ne szárítsd meg mosás után a hajad. Óvatosan, nagy lyukú fésűvel fésüld.
Persze az olíva is jó lehet, bár én azt még nem próbáltam. Ezeket a márkákat még nem hallottam. Én Taft göndörítős hajhabot használok, nekem ez bevált. Hogy az én hajam milyen? Fodrász szemmel szerintem göndörnek számít, de inkább hullámos szerintem. Régen csigás göndör volt. Ma már nem. Kb. ilyen, ha már mosásra vár, kinyúlott, vagy nem tudtam tárcsással beszárítani vagy vizes hajjal egyből lefeküdni: [link]
De ha beszárítom tárcsás szárítóval, teszek rá göndörítős habot, vagy mosás után egyből lefekszem, akkor akár ilyen is:
Amúgy nemrég voltam fodrásznál, és ő úgy vágta le, hogy összesodort egy-egy tincset és ollóval kb a tövétől úgy 5 cm-re elkezdett 1-2 centinként finoman belevágni, majd egy fésűvel kihúzta belőle az így levágott felesleges szálakat. Nagyon szép fokozatos lett, sokkal göndörebbnek és dúsabbnak tűnik azóta a hajam. :)
Ezt a habot használom. Látom ezen az oldalon nem mindenkinek jött be, én ezzel kezdtem, és nem is látom értelmét váltani, mivel bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!