Milyen legyen a hajszínem?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem szőkés barna befestettem olyan barnás vörösesre a neve szerint borostyán színűre de én szőkét szeretnék mint pl: Barbee-nak. Szerintetek befogná a hajamat? Attól félek hogy nem fog jól állni de nekem nagyon tetszik és a mostani hajszínemet nem annyira szeretem. Legszívesebben már nem festetném be sötétre a hajam de most lesz bérmálás és kezd lenőni és már nem szép!Mit tegyek?2010. márc. 17. 18:53
1/3 anonim válasza:
várj most az a kérdés hogy
"milyen legyen a hajszínem?"
vagy hogy
"mit tegyek?"
?
2/3 anonim válasza:
Festék festéket nem világosít, szőke festékkel az eredmény világosabb hajtő,sötétebb hajvég lenne ...A sötét hajfestéket le kellene szedni a hajadról, ami nagyon macerás-minimum egy koktélozás.
Kíméld a hajad egy darabig, vegyél P.lette tasakos(!) hajszínezőt, ami hasonlóan sötét mint a borostyán festék ,amit használtál (ez kopik ki leghamarabb).Ha kikopott,akkor irány egy fodrász,aki helyrerakja a hajad.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :D
Amúgy mindkét kérdés érdekel mert ötleteket gyűjtök hogy végül is milyen legyen a hajam.:P
2010. márc. 18. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!