Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy érjem el, hogy végre...

Hogy érjem el, hogy végre normális hajszínem legyen?

Figyelt kérdés

Természetes hajszínem szép hamvas szőkésbarna. Egyszer befestettem sötétbarnára (majdnem feketére) színezővel. Azt hittem, hogy kijön a hajamból, de nem jött ki, és látszott a világosabb lenövésem. Gondoltam, hogy veszek olyan festéket mint az eredeti hajszínem, de nagyon megjártam: a lenövésem egy sávban citromsárga lett, a többi hajam meg vörösesbarna. Azóta (lassan egy éve) szenvedek, hogy a természeteshez hasonló legyen a hajszínem, hogy le tudjam növeszteni. Agyon van már festve, semmi nem fogja olyanra amilyenre szeretném. Voltam már fodrásznál is, egy ideig jó volt, de aztán kikopott és az is sárgás lett.

Mit csináljak? Szívassam le? Hajradír van itthon, de még nem mertem azzal kísérletezni. Arra gondoltam, hogy pár hét múlva leradírozom, és befestem valami professzionális festékkel, amit fodrászkellékesnél lehet venni. Jó ötlet ez? Segítsetek légyszi, nagyon szeretnék már ettől megszabadulni, mert szörnyen természetellenes és ronda a hajam, és mindig látszik a lenövés, nem vállalom, hogy lenövesszem.

2009. febr. 1. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ennyi idő alatt, már lenőtt volna. Haz eredeti hajszínedet szeretnéd, ez a megolád. Vagy elmész egy jó fodrászhoz.
2009. febr. 1. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmész egy nagyon jó fodrászhoz havonta, hogy olyan színt varázsoljon a lenövés/kopás közben, mint az eredeti... vagy megvárod, míg magától lenő. Az utóbbi azért jobb, mert nem olyan drága, mint a festék meg a fodrász. Ha leszívatod, akkor le is vágathatod az egészet, mert gondolom, hogy a sok festéstől már mennyire roncsolódhatott. Nem lenne jó még egy leszívatás is ráadásnak. Szerintem próbáld azt a festéket választani, ami eddig a leginkább bevált, és hagyd azt, amíg le nem nő teljesen.
2009. febr. 1. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:

A sok festéstől nem roncsolódott a hajam, mert nagyon vigyázok rá...:)

ÖÖÖ... az a baj, h egyik festék se nagyon vált be...-.-

Hát asszem ebből fodrász lesz...

2009. febr. 1. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem nagyon szép sötétbarna ( VOLT!!! ) az eredeti hajszínem. 16 évesen szőke melírokat rakattam a hajamba, meg még utána egyszer, és 18 évesen befestettem az egész hajam szőkére.

A fodrászomnak a szőkére festetés azt jelentette, hogy leszívatta az egészet.

Brutális sárga lett a fejem. Utána ráadásul úgy töredezett a vége, hogy kegyetlen, és pár tincsem kihullott magától, így szabályszerűen kis tincsek ,,kiestek,, a hajamból.

Hát ezek után, annyit tudtam tenni, hogy ez akkor 2007 (augusztusban) történt és következő év 2008 januárjában levágattam a hajamból nagyon sokat :(

Természetesen másik fodrásznál.

De a lenövéssel nem csináltam semmit, hagytam hagy nőljön le. (gusztustalan látvány volt)

Aztán még egyszer voltam fodrásznál 2008 júliusában és mondtam, amennyit csak tud vágjon belőle! ( hogy minél előbb eltűnjön a szőke a hajamból )

Sírva jöttem haza, olyan rövid lett a hajam. Most pedig 2009 február van, és már egy kicsit nőtt július óta, de még mindig van szőke a legvégébe.

Ráadásul ez az eredeti hajam, nem az a szép sötétbarna nőtt vissza, hanem ilyen egyszerű semmitmondó SEszínű világosbarna valami... :'((

És így tönkrevágta két melírozás és egy festés, ami leszívatás volt :@

De én még akkor megfogadtam, hogy többet az életben festék nem éri a hajam!!!!!!!!!!!!

2009. febr. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!