Milyen hajszín állna jól nekem?
ilyen sötét barna színű a hajam :
és ilyet szeretnék: [link]
szerintetek?
ill. nagyon brutális lenne ha világosra festeném ?
kb ilyesmire? [link]
még annyi, hogy sötét a szemöldököm, és fekete festékkel szoktam még festeni, félek ha világosra befestem a hajam nem jól passzolna a szemöldökömhöz. Esetleg befesteném a szemöldököm i barnára, de nem szeretnék megválni a feketétől.
tanácsotokat megköszönném! :)
láthatatlanban nehéz megjòsolni. függ a bőröd/szemed/szemöldököd szinetol is, hogy jól állna e az adott haj
mivel a fekete szemoldokot megtartanad ezért én a sötétebb, lilas szint mondanam.
vilagos barna haj es festett fekete szemöldök szerintem nem olyan szép
egyébként vagy teszel fel magadrol képet, vagy ismerosoktol kérdezgetsz, hogy szerintük hogy állna:)
Ezt így nehéz megmondani, hogy nem tudom, milyen az arcformád, bőrszíned, szemszíned, illetve hány éves vagy, mert ezek mind fontos dolgok, amiket tudnom kéne ahhoz, hogy pontosan válaszoljak a kérdésedre.
A mostani hajszíned nem befolyásolja azt, hogy hogyan fog állni az új hajszín, mivel egy jó fodrász egy sötétebb színű hajból is tud világos-szőkét csinálni, anélkül, hogy sárga színű lenne a hajad.
Az első hajszín nagyon szép, viszont sötét szemekkel és szemöldökkel párosítva elég komor hatást kelthet, és akár öregíthet is rajtad pár évet. Ha ez nem zavar, és a munkahelyeden/iskoládban nem kifogásolják a hajad kissé lilás színét, nyugodtan válaszd ezt a színt.
A második hajszín már kevésbé komorabb az elsőnél. Egyáltalán nem lenne brutális, de az elkészítéséhez mindenképp keress fel egy fodrászt, hacsak nem akarsz citromsárga hajat. :D Az általad mutatott árnyalat kifejezetten jól mutat sötétebb szemmel, szemöldökkel is.
A hajszínválasztásnál még ezeket a szempontokat is gondold végig:
Illik ez a szín a koromhoz?
A munkahelyemen/iskolámban nem kifogásolja senki se ezt a hajszínt?
Milyenre szeretném befesteni a hajamat (melírozott, ombré...)?
Nem fog elütni ez a szín a bőröm és szemeim árnyalatától nagyon?
A szemöldökről annyit, hogy ha természetes hatású a szemöldököd, nem ilyen csík-szerű, akkor nyugodtan bevállalhatsz egy közép-barna - vagy sötétebb - szemöldököt is, az ennél világosabb színeknél már elveszti az arcod a "keretét". Ha nagyon vékony a szemöldököd, akkor inkább maradj a feketénél, vagy sötétbarnánál, hogy a már amúgy is kevés szemöldököd ne vesszen el az arcodon.
Remélem, segítettem neked ezzel a kisregénnyel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!