Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszín állna jól nekem?

Milyen hajszín állna jól nekem?

Figyelt kérdés

ilyen sötét barna színű a hajam :

[link]

és ilyet szeretnék: [link]

szerintetek?

ill. nagyon brutális lenne ha világosra festeném ?

kb ilyesmire? [link]

még annyi, hogy sötét a szemöldököm, és fekete festékkel szoktam még festeni, félek ha világosra befestem a hajam nem jól passzolna a szemöldökömhöz. Esetleg befesteném a szemöldököm i barnára, de nem szeretnék megválni a feketétől.

tanácsotokat megköszönném! :)

2015. okt. 27. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:

láthatatlanban nehéz megjòsolni. függ a bőröd/szemed/szemöldököd szinetol is, hogy jól állna e az adott haj

mivel a fekete szemoldokot megtartanad ezért én a sötétebb, lilas szint mondanam.

vilagos barna haj es festett fekete szemöldök szerintem nem olyan szép

egyébként vagy teszel fel magadrol képet, vagy ismerosoktol kérdezgetsz, hogy szerintük hogy állna:)

2015. okt. 27. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Kep nelkul nehez
2015. okt. 27. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megmondani, hogy nem tudom, milyen az arcformád, bőrszíned, szemszíned, illetve hány éves vagy, mert ezek mind fontos dolgok, amiket tudnom kéne ahhoz, hogy pontosan válaszoljak a kérdésedre.

A mostani hajszíned nem befolyásolja azt, hogy hogyan fog állni az új hajszín, mivel egy jó fodrász egy sötétebb színű hajból is tud világos-szőkét csinálni, anélkül, hogy sárga színű lenne a hajad.

Az első hajszín nagyon szép, viszont sötét szemekkel és szemöldökkel párosítva elég komor hatást kelthet, és akár öregíthet is rajtad pár évet. Ha ez nem zavar, és a munkahelyeden/iskoládban nem kifogásolják a hajad kissé lilás színét, nyugodtan válaszd ezt a színt.

A második hajszín már kevésbé komorabb az elsőnél. Egyáltalán nem lenne brutális, de az elkészítéséhez mindenképp keress fel egy fodrászt, hacsak nem akarsz citromsárga hajat. :D Az általad mutatott árnyalat kifejezetten jól mutat sötétebb szemmel, szemöldökkel is.

A hajszínválasztásnál még ezeket a szempontokat is gondold végig:

Illik ez a szín a koromhoz?

A munkahelyemen/iskolámban nem kifogásolja senki se ezt a hajszínt?

Milyenre szeretném befesteni a hajamat (melírozott, ombré...)?

Nem fog elütni ez a szín a bőröm és szemeim árnyalatától nagyon?

A szemöldökről annyit, hogy ha természetes hatású a szemöldököd, nem ilyen csík-szerű, akkor nyugodtan bevállalhatsz egy közép-barna - vagy sötétebb - szemöldököt is, az ennél világosabb színeknél már elveszti az arcod a "keretét". Ha nagyon vékony a szemöldököd, akkor inkább maradj a feketénél, vagy sötétbarnánál, hogy a már amúgy is kevés szemöldököd ne vesszen el az arcodon.

Remélem, segítettem neked ezzel a kisregénnyel. :)

2015. okt. 27. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2. sokkal jobb, de ezt kép nélkül tényleg nehéz.
2015. okt. 27. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a második lenne a jó, ez a szép világos szín. Bár tényleg nehéz egyebek nélkül, de ez az én tippem :)
2015. nov. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!