Egy fehér bőrűnek jól állna a fekete hajszín? Vagy inkább hanyagoljam?
Figyelt kérdés
Beszeretném festetni a hajam feketére, mert nekem tetszik. Mások azt mondják nagyon sápítana, hallot fehér a bőröm meg ilyenek..2015. okt. 26. 16:32
1/9 anonim válasza:
Szerintem jól állna. A fekete haj és a fehér bőr egyáltalán nem ritkaság és általában szép.
Ott van pl. Liv Tyler, fehér a bőre, fekete a haja és ő az egyik legszebb színésznő. [link]
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2015. okt. 26. 17:12
3/9 opened paradise válasza:
Én speciel szeretem. Szerintem tud jól állni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Tessék róllam egy kép, bocsi a kép minősége miatt, és hát az arcom se valami szép..
Bocsi hogy a Facebook linket tettem be.
2015. okt. 26. 17:16
5/9 anonim válasza:
Nekem fehér a bőrőm és egyszer a fodrász befestette a hajam feketére és amikor meglátam magam, megilyedtem.
Nem áll jól. Aki természetesen fekete és a bőre is olyan fehér ami jól áll a hajszínéhez. De egy természetes szőke, festett fekete hajjal hülyén fog kinézni.
6/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek áll jól, van akit nagyon öregít is, vagy simán csak hülyén néz ki vele. Én is ilyen vagyok, hullafehér bőrrel, kék szemmel nekem csak a világos hajszínek állnak jól. Fekete is voltam, az volt a legrosszabb, mindig azt mondták olyan mintha parókám lenne. De ott van Amy Lee is, neki meg nagyon is jól áll a fekete haj. Jobb ha elsőre csak kimosható színezővel fested.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom:)
Azért köszönöm a válaszokat! Megpróbálom elsőnek ki mosható festékkel.
2015. okt. 26. 17:25
8/9 anonim válasza:
Kimoshatoval probald, mert nehez eltalálni eloszor hogy milyen áll jol
9/9 opened paradise válasza:
Fb link...sose fogom megtudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!