Mitől vannak táskák az ember szeme alatt?
Figyelt kérdés
És hogyan lehet megszabadulni tőlük? Undorítóak, a legpihentebb állapotomban is agyon nyúzottnak nézek ki folyton.2015. okt. 25. 23:00
1/4 anonim válasza:
a neten van fent pár természetes megoldás a táskák megszuntetésére
2/4 anonim válasza:
Szerintem a gravitáció nyújtja meg, ha a hasadon vagy oldaladon alszol.
3/4 anonim válasza:
Hála Istennek, nekem nincsenek soha táskák a szemem alatt, még akkor sem ha fáradt vagyok, vagy álmos.
De ismerek pár embert akiknek olyan a szemük alatt, ők korrektorral halványítják.
4/4 anonim válasza:
Nekem azota nincsenek taskas meg kek foltok a szemem alatt a rendszeres 5-6 ora alvas mellett, amiota nem eszem egyaltalan hust meg lisztet se kemenyitot sem. Tokeletesen kipihentnek tunok mindig azota.
A paleolit etrendet csinalom: 3 eve. Lenyege, h nem ehetsz lisztet.
Es pluszban meg fuggetlenul ettol lettem meg vegetarianus: ( husokat egyaltalan nem eszem, csak halakat meg tojast meg sajtot feherjenek.)
Sportolo vagyok es ezzel az etrenddel sokkal jobb a teljesitmenyem: mma, sprintfutasok hosszutavfutassal kombinalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!