Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Adok a külsőmre. Miért cikizne...

Adok a külsőmre. Miért cikiznek ezért a haverjaim? (Bővebben lent) 24/F

Figyelt kérdés

Alapjáraton nagyon szőrös a testem. Mindenhol. Hát, váll, mellkas, has még a lábam is nagyon. A "haverjaim" mindig azzal cikiznek szőrös ember létemre mégsem vagyok szőrös. Nem szeretem ha nagyon szőrös a testem, ezért:

A hátamat, vállamat, mindig epiláltatom, így sosem szőrös. A mellkasomat a hasamat, és intim tájékon testszőrnyíróval rövidre leszedetem. A lábszőrömet szintén kisebbre szedetem. Alapjáraton ha végignéznek a testemen nem is látszódik, hogy le van szedve kisebbre a szőr, olyan mintha "direkt" olyan lenne.

A másik indok amiért a mellkasszőrömet is lejjebb szedem az a testem. Kockás hasam van, szépen kidolgozott a testem, így látszódnak a kockáim is.

A lányok akikkel eddig voltam sosem panaszkodtak amiért ennyit foglalkozok a külsőmmel, sőt még örültek is neki.

Kérdem én. A barátaim miért cikiznek ezzel?? Miért baj az, hogy adok magamra, és a megjelenésemre?? Én legalább teszek azért, hogy jól nézzek ki, nem siránkozok amiatt, hogy alapjáraton csubakka vagyok!

2015. okt. 24. 00:57
 1/4 anonim válasza:
42%
Köztudott, hogy a pasik nagyobb része igénytelen vagy mondjuk úgy "kevésbé igényes mint egy nő". Valószínűleg a haverjaid is azok közé tartoznak. Ne foglalkozz velük, a lényeg, hogy a csajoknak bejön. Én is az igényesebb pasik felé hajlok.
2015. okt. 24. 02:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi köze az igényességhez ennek. Ha szőrös vagy hát az vagy, mi a fenét számít ez? Férfi vagy, nem tinilány hogy ennyit foglalkozz a külsőddel, tök felesleges amit csinálsz, gondolom ezért cikiznek a barátaid is.
2015. okt. 24. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy szőrtelenítesz. A barátaid gondolom kevésbé igényesek, így nekik furcsa lehet. Az pedig, hogy ezért poénkodnak veled csak őket minősíti...
2015. okt. 24. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam pont ugyanez a helyzet. Szinte mindenhol szőrös vagyok,sűrű és hosszú. Én a teljes felsőtestemről leszedem,a lábamról rövidre nyírom. Engem is cikiznek miatta,vagy inkább viccelődnem vele,viszont amikor nagy bundám volt akkor is beszólogattak. Mondjuk én nem miattuk szőrtelenítek,hanem mert utálom,hogy ilyen szőrös a testem.
2015. okt. 25. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!