Adok a külsőmre. Miért cikiznek ezért a haverjaim? (Bővebben lent) 24/F
Alapjáraton nagyon szőrös a testem. Mindenhol. Hát, váll, mellkas, has még a lábam is nagyon. A "haverjaim" mindig azzal cikiznek szőrös ember létemre mégsem vagyok szőrös. Nem szeretem ha nagyon szőrös a testem, ezért:
A hátamat, vállamat, mindig epiláltatom, így sosem szőrös. A mellkasomat a hasamat, és intim tájékon testszőrnyíróval rövidre leszedetem. A lábszőrömet szintén kisebbre szedetem. Alapjáraton ha végignéznek a testemen nem is látszódik, hogy le van szedve kisebbre a szőr, olyan mintha "direkt" olyan lenne.
A másik indok amiért a mellkasszőrömet is lejjebb szedem az a testem. Kockás hasam van, szépen kidolgozott a testem, így látszódnak a kockáim is.
A lányok akikkel eddig voltam sosem panaszkodtak amiért ennyit foglalkozok a külsőmmel, sőt még örültek is neki.
Kérdem én. A barátaim miért cikiznek ezzel?? Miért baj az, hogy adok magamra, és a megjelenésemre?? Én legalább teszek azért, hogy jól nézzek ki, nem siránkozok amiatt, hogy alapjáraton csubakka vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!