Rettenetesen hullik a hajam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon meg vagyok ijedve. Amíg rövid volt, addig még türhető volt, de most vállam aláig ér picivel és csomókban hullik. Hajmosásnál amikor öblítem, maroknyi jön belőle. Minden egyes fésülködésnél meg akkor is ha nem fésülködöm, csak végigsimítom a kezemmel a hajam. Mit tegyek vele, hogy ne hulljon ennyire? Amúgy elseve full restore sampont, balzsamot meg pakolást használok. Lehet, hogy attól van?2010. márc. 17. 11:34
1/2 anonim válasza:
A Forcapil kapszulát tudom javasolni, akár fiú vagy, akár lány. Nem egy ismerősömnek használt nemtől függetlenül (2-3 hónapnyi szedés után mutatkozik meg a hatása), és a férjemnek is megállt tőle a hajhullása.
Drogériákban, Herbáriában kapható. Sajnos nem olcsó.
2/2 StephanieXx válasza:
A rossmannban lehet venni Vitanol C készítményt,amiz hajmosás után kell a hajadra tenni..
Nekem használt már pár hét után.
Kb 1 hete vettem 499 Ft-ért a Rossmannban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!