Mérgespattanás utáni seb kezelése?
Figyelt kérdés
üdv. van egy olyan gondom, hogy volt az arcomon egy mérges pattanásnak nevezett bőr alatti gyulladás. kiszedtem nehezen mert már nagyon fájt. viszont szerencsétlenségemre megsértettem a bőrt, és most egy csúnya piros folt van ott, mert ügye egy kis foltban leszedtem a bőrömet. mivel tudnám lekezelni hogy minél hamarabb eltűnjön?
segítséget előre is köszi!
2015. okt. 20. 21:46
1/3 mongole válasza:
Nekem a kozmetikus mindig hidrogén-peroxidot mondott, mi is azt használtuk. Néhány százalékosat,ne legyen túl tömény.(ha jól emlékszem,talán 3%). be kell vele ecsetelni, és kész.
2/3 anonim válasza:
Meg ne baszkod én vizzel megmosod és jó lesz
3/3 anonim válasza:
Sajnos az most már csak egy seb, aminek idő kell, hogy begyógyuljon. Bepanthen plus krémmel kenegedhetnéd, nagyon jól elősegíti a hámosodást, gyógyulást.
Egyébként én egy pici teafaolajjal szoktam átkenni a bőröm, ha ilyen nagy piros csúnyaságok jelennek meg, nagyon szépen lehúzza a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!