Köldök piercing kezelése!? Kell mozgatni?
"Köldökpiercing kezelése:
A piercing gyógyulási ideje kb. 4-6 hét. Kérjük, hogy ez idő alatt tartsa be az alábbiakban felsorolt tanácsokat. Fürdéskor és zuhanyzáskor ügyeljen rá, hogy a friss piercing ne ázzon ki, lehetőleg ne érje víz, és tusfürdő vagy szappan ne kerüljön a nyílásba. Naponta kétszer (reggel és este) kenje be vékonyan az ékszer sebbel érintkező részét erre a célra kifejlesztett gyulladáscsökkentő készítménnyel (pl. Betadine krém, Tetran kenőcs stb.). Friss piercinggel ne menjen uszodába, szaunába, szoláriumba. Kamilla teás borogatás segíti a gyógyulást. Kerülje az intenzív testmozgást, sportolást - elsősorban a hasizom mozgásával járó gyakorlatokat mellőzze. Öltözködéskor olyan ruhadarabokat viseljen, hogy azok ne nyomják a testékszert. Lehetőleg kerülje az övek, magas derekú nadrágok és szoknyák viselését. A gyógyulási idő alatt ne vegye ki az ékszert! Piercingjét feleslegesen ne mozgassa, ne piszkálja! Általános tanácsok Az ékszer menetes golyójának feszességét ajánlott rendszeresen ellenőrizni. "
Akkor én most saját tapasztalatot osztanék meg!:)
Én mozgattam minden nap,ugyanis kaptam egy sprayt aminek már nem emlékszek a nevére,de rendszeresen használni kellett.Ezenkívül betadine-t is ecseteltem rá mégpedig úgy,hogy a piercing szárát bekentem vele,majd ahogy mozgattam jutott belőle mindenhova.Elég hamar begyógyult így :) Viszont arra mindig figyelj,hogy előtte jól mosd meg a kezedet,soha ne nyúlj hozzá koszos kézzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!