Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz hajra való sampont...

Száraz hajra való sampont tudtuk ajánlani?

Figyelt kérdés
Eléggé száraz hajam van, tehát a fejtetőmön szinte mindig össze-vissza áll a hajam, meg enyhén hullámos is a hajam és nehezen kezelhető... Egyszerűen utálom. Akik hasonló cipőben járnak/jártak azok mit használnak, vagy milyen sampon vagy balzsam segített nekik?

2015. okt. 18. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Száraz hajra balzsam/pakolás kell. Nekem a Kallos Latte a kedvencem, nagyon jól puhítja a hajat, balzsamként használom. Samponból annyi a lényeg hogy minél természetesebb legyen, ne valami szilikonos, agyonillatosított vacak. Pl Balea Med elég jó vagy a babasamponok/fürdetők.
2015. okt. 19. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a babasampontól is kiszárad nem is használom, kb, 3 naponta mosom meleg vízzel de úgy hogy közbe dörzsölöm hogy a koszt és zsírt oldja. Mikor kész akkor a víz teteje habossá válik amiben az oldott zsír és kosz van ill enyém méreganyagok amit a szervezet nem csak a hónaljon át pucol ki. Mikor már kellemetlenül érzem a hajamat akkor szappannal mosom meg egyébként a phantenolt próbáld ki. Én is kentem rá sok mindent de nem tetszett semmi mert kellemetlen volt. (39ff)
2015. okt. 19. 06:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Még annyit azért mondanák hogy ugye 39 vagyok nem mai gyerek és fiatalabb koromban zsíros volt na akkor ez az eljárás nem ment mert zsíros hajnál ez nem működött! De mára mán eltűnt és szárazzá vált, nagyon szárazzá, és ezt a "száraz zsírt" koszt így már a jó meleg vízzel el lehet elég jól távolítani. Csinálhat akárki egy kísérletet ezzel úgy hogy a kádat kimossa nehogy maradjon benne ami habozhat ill 1-2 mosást, kezelést, azért csináljunk előtte és nézzétek meg hogy a víz tényleg habossá válik. Ha a habot kiszeditek a vízből és papírra teszitek ami idővel megszárad akkor annak a helyébe egy ragacsos koszos vmi lesz ami még büdös zsí szagú is.
2015. okt. 19. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!