Tudnátok ajánlani káros anyag mentes sampont 1. 000 Ft. Alatt?
Nem tudom hogy jó-e neked de az egyik honlapon olvastam a szódabikarbónáról + az almaecetről.
Fogsz két flakont, mind a kettőt fél literig feltöltöd. Az egyikbe 1 ek szódabikarbónát, a másikba 1 ek almaecetet teszel. Mind a kettőt bele masszírozod a hajadba/fejbőrödbe. Végül letusolod. Nem fog habozni és nem is lesz utána ecet szagú a hajad.
caonatur, tescoban kapható.
de a bio-natúr samponokban is kemikáliák vannak, sőt a szódabikarbóna is kemikália, szóval hagyjuk már...
Konkrétan az SLS, parabén és társaitól viszket a fejbőröm, amit már sokszor tapasztaltam, nem az első alkalom, csak mindig elfogy a pénzem és Pantene és mérgező társaira kell visszatérnem.
Ezt annak a válaszolónak írtam, aki azt írta, hogy "hagyjuk már!".
3-as vagyok. én csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy minden, ami nem a természetben található, az kemikália. a növényi kivonatok is.
de tudom, te mire értetted, sls meg ilyenek. látod ajánlottam is neked szulfátmentes sampont. szerintem a caonatur a legjobb. dm-ben tudsz venni alverdét, rossmannban alterrát, ezek is natúr cuccok, csak nekem kevésbé váltak be.
jó az ha sls meg ilyenektől mentes sampont használsz, de ez a kemikáliázás a butaság. káros anyagtól mentes az már helytállóbb. : D 25L
Akkor én fogalmaztam rosszul. Ezek az SLS meg társaitól rettenetesen viszketek időnként. Nem mindig, gondolom, mikor besokall a szervezetem, vagy nem tudom. Most pont egy ilyen időszakom van, sok hónapi Pantene használat után. Ilyenkor mindig áttérek valami tisztábbra, de nagyon drágák, nem mindig tudom megvenni.
Végül tegnao kimentem a Müllerbe, vettel Lavera sampont, azt régen használtam és jó volt. Az sem tiszta, de nincs benne olyan sok káros anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!