Az én bőrtípusomra milyen alapozót használjak?
Figyelt kérdés
Korpás és zsíros szeborreás bőröm van.Ugyanis vannak rajta mitesszerek(államon,orromon és az orrom mellett a szemem alatt,meg egy pár a homlokomon) vannak rajta pattanások főleg a homlokomon, és hámlik az államnál és az orrom főleg ez zavar.Erre az Avon egyik termékét a COCOA BUTTER-t használom,de sajnos hiába kenem le egy idő múlva megint el kezd hámlani és az zavaró.Az lenne kérdésem,hogy milyen krémet illetve alapozót használjak amivel ezeket ellehet tüntetni?2015. okt. 15. 18:34
1/3 Sunshinedoll válasza:
Szeborreás bőrre nagyon jó egy BHA vagy AHA hámlasztó.
Alapozóból meg fogalmam sincs, a zsíros bőrre valók pocsékul mutatnak a hámló részeken, a száraz bőrre valók meg fénylenek mint a diszkógömb a zsíros részeken.
2/3 anonim válasza:
Eww, Avon termékeket ilyen bőrre soha de soha ne kenj. Tele vannak szeméttel, káros vegyi anyagokkal. Bioboltban találsz jobb termékeket, vagy patikában, alapozót is ott keress szerintem, kérj termékmintákat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egy Catrice alapozót néztem,viszont a krémemről nem szívesen mondok le,mert elég jó bár napközben újból elkezdek hámlani..:(A hámlasztóktól félek nem lesz tőlük rosszabb a bőröm?(pattanások,mitesszerek,hámlások..)Néha úgy gondolom,hogy az összes rossz tulajdonság ami bőrben egyesülhet az enyémben egyesült...
2015. okt. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!