Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az én bőrtípusomra milyen...

Az én bőrtípusomra milyen alapozót használjak?

Figyelt kérdés
Korpás és zsíros szeborreás bőröm van.Ugyanis vannak rajta mitesszerek(államon,orromon és az orrom mellett a szemem alatt,meg egy pár a homlokomon) vannak rajta pattanások főleg a homlokomon, és hámlik az államnál és az orrom főleg ez zavar.Erre az Avon egyik termékét a COCOA BUTTER-t használom,de sajnos hiába kenem le egy idő múlva megint el kezd hámlani és az zavaró.Az lenne kérdésem,hogy milyen krémet illetve alapozót használjak amivel ezeket ellehet tüntetni?
2015. okt. 15. 18:34
 1/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Szeborreás bőrre nagyon jó egy BHA vagy AHA hámlasztó.

Alapozóból meg fogalmam sincs, a zsíros bőrre valók pocsékul mutatnak a hámló részeken, a száraz bőrre valók meg fénylenek mint a diszkógömb a zsíros részeken.

2015. okt. 15. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Eww, Avon termékeket ilyen bőrre soha de soha ne kenj. Tele vannak szeméttel, káros vegyi anyagokkal. Bioboltban találsz jobb termékeket, vagy patikában, alapozót is ott keress szerintem, kérj termékmintákat.
2015. okt. 16. 11:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egy Catrice alapozót néztem,viszont a krémemről nem szívesen mondok le,mert elég jó bár napközben újból elkezdek hámlani..:(A hámlasztóktól félek nem lesz tőlük rosszabb a bőröm?(pattanások,mitesszerek,hámlások..)Néha úgy gondolom,hogy az összes rossz tulajdonság ami bőrben egyesülhet az enyémben egyesült...
2015. okt. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!