Tartós hajegyenesítésről vélemény?
Az én hajam is eléggé göndör, és méghozzá rengetek a babahajam, ami számomra eléggé zavaró.
Kipróbáltam a kiegyenesítést, és őszintén szólva én egyáltalán nem voltam vele megelégedve.
Először azt hittem hogy jó, de hajmosás után, ugyan úgy a vasalóhoz kellett nyúlnom, viszont nem volt annnyira nagyon göndör, de egyenesítésnek sem neveztem volna, valamint fél év alatt kétszer lett megismételve, holott nem lett volna rá szükség ha beválik.
Mindenkinek másképp reagál a haja, ha nagyon zavar, szerintem egy próbát megér :)
Én Alfaparf Lisse Design keratinos hajkiegyenesítésen voltam, a brail cacaus módszerről rosszakat hallottam.
Nekem szép egyenes marad a hajam, de nagyon fontos, hogy jó fodrász csinálja, valamint hajmosáskor csontra meg kell szárítani a hajat, ha kicsit is nedves marad és úgy fekszel le, nem lesz szép másnap.
Nekem selymes is a hajam tőle. Decemberben megyek 3. kezelésre, amúgy 3-4 hónapig tart a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!