Az ilyen hajú lányok bejönnek valakinek?
Figyelt kérdés
Természetes barna, ami inkább "szürkés", unalmas lenne? Írjatok kort meg nemet is.
2015. okt. 13. 13:29
1/7 anonim válasza:
Nekem természetes barna hajam van és imádom, semmi áron nem szívatnám le vagy kenném be korommal, mert az a "menő". Régebben nem így vélekedtem a vörösről, de mostanra már az is ilyen stílustalanná vált. Szerintem hamarosan a barna is hódítani fog, ahogy azt megérdemelné. :)
18/L
2/7 anonim válasza:
Nekem gesztenyebarna hajam van, soha nem festettem és a jövőben sem tervezem festeni.
3/7 anonim válasza:
sokkal jobb egy természetes barna haj, mint mondjuk egy festett, töredezett sárga (szőke) vagy valami olcsó vörös vagy akármi. az enyém is természetes gesztenyebarna, szokták dicsérni is.
4/7 anonim válasza:
Ez a tipikus magyar szín, a szürke-barna. Nekem is ilyen és gyűlölöm, már rég nem láttam szerencsére.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyébként a teteje sötétbarna, az alja meg világos vörösesbarna. Szerintem az eredeti hajszíne áll a legjobban az embernek, minek rontanám el. Egy festett haj sosem lehet annyira gazdag, mint egy eredeti. :)
6/7 anonim válasza:
Hát elég sok vendégemnek ilyen lenne az alap színe, nem egy népszerű szín. Viszont szerintem nem csúnya egy ápolt hajon, viszont egy széttöredezett, száraz, esetleg kócos göndör hajon már inkább csak ront a látványon. De ha te elégedett vagy vele nem érdemes befesteni, maximum egy kis fényt adni neki :) Befesteni elég majd ha őszül :D
21/L (fodársz)
7/7 anonim válasza:
A barna haj őszül úgyis a legkésőbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!