Hajszőkítésbe kérnék segítséget!?
Jelenleg sötétbarna hajam van és ki szeretném próbálni a szőkét. Eddig még egyszer sem változtattam a hajam színét ezért totál analfabétán állok a dolog előtt. Valahogy ki szeretném szőkíteni, de nem tudom, hogy jól állna-e emiatt valami olyan megoldást szeretnék ami kiszedhető, hogy visszaálljon a hajam az eredeti színbe.
Olvasgattam ilyeneket, hogy szőke hajfesték vagy hidrogén-peroxid vagy méz , citrom stb. de igazán egyikhez sem értek. Melyik a legbiztosabb és egyáltalán mi az eljárás?!
Ami kivilágosítja a hajat, az végleges, tehát csak akkor lesz olyan, mint előtte ha befested. A szőke részekről azonban mindig kikopik a festék, tehát nem lesz egyszerű. (otthoni festegetésekre gondolok, nem szakember munkájára)
A házi praktikáktól sosem lesz szép világosszőke a haj, mert alig változtatnak a hajszínen, szinte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!