Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszőkítésbe kérnék segítséget!?

Hajszőkítésbe kérnék segítséget!?

Figyelt kérdés

Jelenleg sötétbarna hajam van és ki szeretném próbálni a szőkét. Eddig még egyszer sem változtattam a hajam színét ezért totál analfabétán állok a dolog előtt. Valahogy ki szeretném szőkíteni, de nem tudom, hogy jól állna-e emiatt valami olyan megoldást szeretnék ami kiszedhető, hogy visszaálljon a hajam az eredeti színbe.

Olvasgattam ilyeneket, hogy szőke hajfesték vagy hidrogén-peroxid vagy méz , citrom stb. de igazán egyikhez sem értek. Melyik a legbiztosabb és egyáltalán mi az eljárás?!

2015. okt. 12. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen érdemes ezt fodrászra bízni, viszont olyan megoldás nincs, hogy az eredeti hajszíned "visszaálljon", ha leszőkíted, akkor az olyan is fog maradni, maximum visszafesteni tudod majd hasonló színűre.
2015. okt. 12. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ami kivilágosítja a hajat, az végleges, tehát csak akkor lesz olyan, mint előtte ha befested. A szőke részekről azonban mindig kikopik a festék, tehát nem lesz egyszerű. (otthoni festegetésekre gondolok, nem szakember munkájára)

A házi praktikáktól sosem lesz szép világosszőke a haj, mert alig változtatnak a hajszínen, szinte semmit.

2015. okt. 13. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szőkíteni fodrásznál lehet és csak tartósan. Ha nem tartósat akarsz vegyél egy parókát.
2015. okt. 13. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanról, hogy lemosható hajfesték, ami 1-2 hónap utan kikopik... ilyen tényleg van?
2015. okt. 13. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az színező, és nem lehet vele világosabb hajat csinálni.
2015. okt. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!