13 évesen, természetes anyagokkal hajatfesteni?
Sziasztok! Egy fél éve költöztünk külföldre és mindenkinek be van festve a haja. Úgyértem, még a 6-7 év körüli gyerekeknek is. Arra gondoltam, hogy pár tincset, mézzel és citrommal kivilágosítanék és pár tincset, feketeteával besötítenék (eredetileg, fényes gesztenye a hajszínem). Szerintetek nem túl korai? Mivel hosszú a hajam és hamarosan itt az ideje vágni belőle, úgy gondoltam, hogy nem a tövètől festeném be, hanem mondjuk a közepétől (egyszer láttam így egy lánynak, ugyanígy a haját és azóta is nagyon tetszik). Szerintetek, inkább hagyjam a fenébe? Igazi hajfestékkel, nem szeretnék próbálkozni, csak természetes összetevőkkel és mivel kb. egy félév múlva mennék hajatvágatni, ha meg is bánnám, megtudnék tőle szabadulni. Szerintetek bevállaljam? És a szüleim megértenének?
U.I.: csak 1-2 árnyalattal sötétebbet és világosabb hajszínt szeretnék elérni.
Természetes szerekkel nem lesz a hajad 1 árnyalattal sem világosabb. Sötétebb talán, de mi értelme 13 évesen?
És kétlem hogy bárhol is festenék a hajukat a 6-7 éves gyerekek is, nem tudom hol láttál te ilyet. A fodrászatokban külföldön 15 éves kor alatt nem is festenek hajat. Otthon meg tuti nem festik a 7 évesek maguknak. Max színes hajkrétával ami kimosható. Az volt divat mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!