Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszínezőt vegyem ha...

Melyik hajszínezőt vegyem ha valami ilyesmit szeretnék?

Figyelt kérdés

[link]

Használt már valaki ilyet?

Nem káros a hajra?

Egyáltalán ,hogy kell majd használni?

Mennyi mosás után jött ki teljesen?

Eredeti hajszínem ilyen sötét barnás-szőkés.

És valami ilyet akarok kihozni belőle

[link]

15/F

2015. okt. 11. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyiket se,ugyanis színezővel nem lehet világosítani.
2015. okt. 11. 20:55
 2/8 A kérdező kommentje:

ne mond pl ,hogy ezt rárakom és nem lenne szőke...

azért hajszínező..

[link]

2015. okt. 11. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
De mondom ugyanis fodrász vagyok.A színező színt ad,nem pedig elveszi.Te világosabbat akarsz,mint a sajátod,amihez olyan dolog kell,ami saját hajszínedből elvesz,kiszív.Tehát hajfesték,vagy szőkítő hidrogén-peroxiddal.(a hidrogénperoxid szívja a színt,minél magasabb a %,annál világosabbra.)
2015. okt. 11. 21:07
 4/8 A kérdező kommentje:

és ha rárakom mi történne mit vesztek vele?

hajamra káros lenne?

2015. okt. 11. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem,nem káros,csak nem fog látszani semmilyen változás.A Palette Color Shampoo már tartós hajszínezőnek számít,van benne oxi,az inkább jobb lenne.Az sem olyan drága.
2015. okt. 11. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak egyenlőre én nem szeretnék tartós változást ,mert nem tudom ,hogy néznék ki vele..:D

Azért akartam valami olyat ,ami kijön pár mosással.

Amúgy ez a balea more blonde sampon érne valamit világosodnék tőle?Ez sem káros ugye?

Bocsi a sok kérdésért :)

2015. okt. 11. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:

amúgy ezt a szőkét milyen szőkének hívják?

[link]

2015. okt. 11. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem érnek semmit.Ezek az eredeti haj felfrissítésére vannak,de nem világosítanak.Értsd meg,ha a te hajad sötétszőke,és világosat akarsz,az 3-4 árnyalatni különbség,csak világosító festèkkel lehet,ami tartós.
2015. okt. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!