Áruld el h mit használsz a hajadra? Mindent akarok tudni =D sampon, wax, hajlakk stb. + milyen hajvasalót használsz
Én váltogatni szoktam a samponom, de általában fructis vagy pantene festett hajra valót használok, balzsammal. Aztán Gliss Kur hajápolót fújkodok rá, és a végeibe belemasszírozok avonos hajvégápolót. Hetente egyszer pedig fructis hajpakolást keverek össze olívaolajjal, és mosás előtt negyed óráig hagyom a hajamon. Fodrász javasolta.
Én vasalni nagyon ritkán szoktam, mert nem akarom még jobban roncsolni a festett hajam, és mivel vékony szálú, még le is lapul tőle. Amúgy is mindenkinek ki van vasalva mostanában a haja. Amúgy Babylissem van. Én inkább tárcsás végű hajszárítóval szoktam oroszlánsörényt csinálni magamnak. Ez jobban is áll nekem:)
23L
köszi mindenkinek :D
még jöhet még a válaszok :)
Sampon kedvencek: Dove silk and sleek, Balea kókuszos.
Balzsam kedvenc: tejproteines, vagy placentás.
Hővédő vasaláshoz: L'oreal hot liss,
Gam.ma hajvasaló
Göndörítéshez L'oreal hot bounce
Wellaflex hajlakk.
Kéthetente olívaolajos pakolás, néha 1 tojás sárgáját a balzsamba keverek, de akkor a fejbőrömet is bekenem vele.
Loreal: Tükörfény-Citrus Sampon
Loreal: Tápláló-Tükörfény Extra Kifésülő Balzsam
Loreal: Tükörfény-Citrus Kifésülő Balzsam (Spray)
Az utolsót, csak akkor használom, amikor 2-3 napos a hajam és szeretném, hogy frissebbnek látszódjon!
Nekem ezek csak együtt mennek! sok mindent kipróbáltam már, de mindig volt valamivel bajom.
Alpecin sampon (baromi jó érzés:D)
nivea volume sensation hajhab ez is nagyon jó
lakk meg zselé iylenekkel most bajba vagyok nagyon ezt a habot is több év kellett mire megtaláltam és végre jó is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!