Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon göndör hajra melyik a...

Nagyon göndör hajra melyik a legjobb hajvasaló?

Figyelt kérdés

a remingtonról már sok jót hallottam. igazából shine teraphy-t vennék, csak a 15000 ft sok érte. [link] kb ilyen göndör a hajam, de vékonyszáló szerintem. Most babyliss-em van, de az ne mér semmit

Olyat akarok ami lehető legkevésbé roncsolja a hajat, és nem olyan drága

2010. márc. 15. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem remington shine terapym van, nagyon meg vagyok vele elégedve. bár tényleg kevésbé töredezik a hajam, azt nem vettem észre, hogy avokádós cuccal meg ilyenekkel ápolná. De tényleg megéri.

de szerintem a remingtonok mint jók, szóval mindegy hogy melyiket választod. általában a vasatgabb simítólaposat szokták ajánlani a nagyon göndör hajra, de mivel a tied vékonyszálú, talán jó a keskeny is.

[link] innen tudsz nézelődni.

szólj,ha még segíthetek valamiben :)

2010. márc. 15. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Több fodrásztól is hallottam, hogy bármit csak Remingtont ne! Szépen vasal, de közben szép sunyiban letöri az egész hajadat! Barátnőim az élő példák rá! 15 ezerért már professzionális (Wella, Toni&Guy, Moser? Gama) is simán kapsz, ezeket érdemes használni.
2010. márc. 15. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még akkor is nagyon káros a remington ha turmalin kerámia és teflon bevonatos is? És hővédő spray-t is használnék rá
2010. márc. 15. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
végülis tök mindegy hogy használsz-e rá valamit vagy sem,mert minden vasaló ígyis-úgyis eltöri valamennyire a hajat..és énis csatlakozom,hogy remingtont ne..barátnőmnek is az van szépen kivasalja,de nagyon csúnya,ápolatlannak tűnik a haja,nekem Belissima Imetec van ez is jól vasal,bár lehet hogy nem annyira mint a remington,de ugyan annyit tud(max estére hullámos lesz a hajad ha reggel vasalod)és fele annyira sincs eltörve a hajam,pedig most lesz 2 éve hogy minden nap használom:)
2010. márc. 17. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
jah és nekem is nagyon-nagyon göndör a hajam,de szépen kitudja vasalni(utolsó voltam):]
2010. márc. 17. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem remingtonom van és az gyönyörűen kivasalja, bár heti 1x vasalom, de nekem nem tette tönkre a hajam (már elég régóta használom), szerintem ez sokban függ attól, hogy milyen gyakran használod... A húgom például naponta vasalja és elég ronda emiatt a haja... Egyébként göndören is nagyon szép a hajad :-)!!! Ne egyenesítsd ki!
2010. márc. 17. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! utolósnak: Te pontosan melyik típust használod?
2010. márc. 17. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Én REMINGTON S 2024-et használok. "Kerámia, turmalin, teflon bevonatú sütőlapok, LCD-kijelző, hőmérsékletszabályzás 130°C- 230°C, rugalmas sütőlapok a haj könnyebb simításához, gyors felmelegedési idő, hőálló táska, Automatikus kikapcsolás" -> ezt tudja. Az egyik barátnőmnek még a tiédnél is göndörebb a haja (olyan afrós) neki 230°C-on tudtam kiegyenesíteni és teljesen oda volt meg vissza, hogy sikerült kiegyenesítenem a haját, mert eddig senki sem tudta neki ilyen szépre és got2b hővédőspray-t használtam még hozzá neki. De az tuti, hogy ez a 230°C nagyon tudja roncsolni a hajat, hogy ha valaki gyakran (hetente akár többször is) kivasalja, de ha csak néha néha szeretnéd alkalmazni az úgy nem gáz.
2010. márc. 18. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2010. márc. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!