Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy ápoljam helyesen a hajamat?

Hogy ápoljam helyesen a hajamat?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok:

Hányszor mossak hajat,ill. mennyire káros a hajmosás. Hővédőt fujjak-e rá? Valahol azt hallottam,hogy több kárt csinált.

Ricinus olajat használok és bámbi hajszeszt es sampont. Ezekről szeretnék véleményt.

Hajvégápoló olaj mennyire jo? Hanyszor hasznaljam?

Hogy hordjam inkabb a hajamat? Kiengedve vagy osszefogva?

Ha testneveles oran vagyok es zsirosodik art neki. Sokszor nem fogom ossze mostanaba mert kb. 5 cm-t vagtak belole es nem zavar.

Hogy taplaljam a fejborom? Hasonlo hajapolasi javaslatokat szeretnek. Koszonom;)

2015. okt. 6. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:
En kallos termekeket hasznalok, a balzsamomba szoktam teafaolajat csepegtetni, hajpakolast is hasznalok, zsaraz balzsamot, hovedot es olajat, szep vegeredmenyt nyujtanak
2015. okt. 6. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Hajmosásnál kicsit masszírozd meg a fejbőröd, az serkenti a vérkeringést, kevésbé fog hullani a hajad. Érdemes vitamint szedni, és hajmosás után balzsammal ápolni a hajvégeket. Szerintem nagyjából ennyi elég egy egészséges hajnak.
2015. okt. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!