Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hozzam rendbe a hajamat?

Hogy hozzam rendbe a hajamat?

Figyelt kérdés
Régen nagyon sokáig vasaltam. Hosszú hajam volt. Eltört nagyon és ezért vállig le is kellett vágni. De mostanra már mell középig ér. Februárban volt levágva. Van oldalt frufrum ami szintén nagyon zavaró, mert megmosom a hajam másnap reggelre olyan csúny hullámos lesz,hogy nem áll sehogy. Hogy dúsítsam meg egy kicsit?:( valami jól bevált patikai szer?:( (nem optikailag) Ricinus olajat használok növesztésre heti 1x, és esténként lehajtott fejjel kicsit maszírozom.

2015. szept. 24. 18:22
 1/1 anonim válasza:
Nekem 1 hónapja lett levágva, mert nagyon eltört a vége meg száraz seprűs volt. Utánna elkezdtem növeszteni, vettem Bánfi sampont, azóta vagy 5-6 centit nőtt a hajam már váll alá ér. Bánfi hajszeszt kerüld, mert büdös, igaz hogy ettől jobban nő mint a testvérétől a sampontól, de iszonyú a szaga. Ja még egy tipp: a ricinusolaj nem növeszti, nállam nem vált be, csak jobban hulott tőle, de a ecetes tojás már bevált, 1 hét alatt 2 centi, puha és fényes életteli hajam lett. Elkészítése: 2 evőkanál ecet egy tálba, 1 tojás sárgája, jól összekeverni habosra, és kicsi porcukor 1 kiskanállal majd ezt is keverd össze, száraz hajra fel vinni 30 perc múlva olajos vízzel leöblíteni. 2 kiskanál olaj(mind1 milyen, én pl: sima olajat használtam és viz aztán leöblited. Kész ennyi.
2015. szept. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!