Rossz teafaolajat vettem?
Elég problémás a bőröm, sok mitesszerem van, jópár pattanás (piros), és van pár göb is a bőröm alatt.
Próbálok mindent kipróbálni, hátha valami segít.
Most 1 hete használok teafaolajat. Én úgy olvastam, hogy sokan vízbe csepegtetik, majd vattával viszik fel az arcra. Na én gondoltam, majd felgyorsítom, így 1 hete minden reggel és este bekenem simán teafaolajjal az arcomat. Ujjamra cseppentem és úgy kenem el. Kb. 4-5 cseppet. Kb. 30 perc alatt fel is szívja.
Azt olvastam, hogy ha valaki így használja, akkor nagyon kiszárad a bőre. Hát, az enyém majdhogynem zsírosabb.
Ez normális?? Létezik olyan, hogy túl olajos a teafaolaj a bőrömnek? :D
Alapjában véve amúgy száraz-zsíros bőröm van, de most elmúlt a szárazság:D Nem fokozódott, pedig az lett volna a cél:D
Próbáltam, Zynerit, Differin, La Roche Posay, nagyon sok mindent már :(
Pont az lenne a cél, hogy száradjon, aztán arcradírral leradírozzam az elhalt bőrrészeket, és utána bekenni valamilyen speckó krémmel.
Ilyen bőr alatti kis dudorok vannak, és úgy tudom, arra az a legcélszerűbb, ha minél hamarabb "eltűnnek" róla a felső rétegek.
De a sima bőrradír nem használ..
Volt már rajta elég sokféle krém, de annyira "sokoldalú" az arcom, hogy ha az egyiken talán segítene is, a másik rosszabb lesz...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!