Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám ezt eltüntetni?...

Hogyan tudnám ezt eltüntetni? Melyik a legjobban bevállt alapozó vagy dermacol?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok. Már elég régóta miteszeres az arcom, nem az egész, csak a szemem alatt egészen az orrom végéig, itt a pofazacskóimon. Folyamatosan piros, mintha leégtem volna naptól, mintha gyulladásban lenne, ennek ellenére mégsem alakulnak ki pattanások. Mivel orvos ezen nemsegít, ezért milyen alapozót, dermacolt ajánlotok, amely nemolyan feltűnő és nemfolyik le rólam 2 óra után? Előre is köszõnöm.

#Dermacol #arc elfedés
2015. okt. 2. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Az orvos akkor nem segít ha nem mész el hozzá... egyébként meg nem normális ha mindig vörös az arcbőröd, szóval erre bizony orvos kell és krém ami megszünteti. Nem lehet hogy rosaceád van? Más is lehet, mindenképp meg kell nézetni.

A mitesszerek meg egyszerűen rendszeres arctisztítástól eltűnnek. Kamillás gőzölés után finoman kávéval radírozni vagy tiszta kézzel kinyomkodni. Vagy van még a tej+zselatinos mitesszer tapasz. Nézz utána, próbáld ki.

2015. okt. 3. 01:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Irass fel orvossal dalacint [link] viszont ez nagyon erős szer nekem 2 nap alatt eltünteti a miteszereket a homlokomról.De tényleg csak akkor válaszd ha nem tudsz jobbat,előtte próbálj ki pórus összehúzó szereket,pakolásokat.Például a citrom a natúrjoghurt és a méz összekeverve nagyon jó pakolás (összehúz,nyugtat,szünteti a pirosságot) pirosságra jó lehet még a kamillateás borogatás,vagy a tojásos arcpakolás is.
2015. okt. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!