Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnám eltűntetni a...

Hogy tudnám eltűntetni a pirosságot az arcomról?

Figyelt kérdés
Ha alapozót kenek rá, attól csak rosszabb, mert olyan, mintha a Bahamákról jöttem volna, tök foltos. Az arcom alapból teljesen eltérő színű, a homlokom rendes fehér, az orrom körül is, de az almácskákon (elvileg egészséges) pirosság van, de már túl piros és nem tudom eltűntetni. Van erre valami jó krém? (de olyan ami nem teszi még zsírosabbá a bőröm...)

2014. okt. 21. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rozaceás vagy sehogy sajnos! :(
2014. okt. 21. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

azért kordában lehet tartani. lehet hogy túl sok irritáló kozmetikumot használsz. arclemosó, alapozó, hidratáló, minden, amit az arcodra kensz, legyen mentes az alkoholtól, illatanyagtól, szulfátoktól. ha ezt betartod, már szebb lesz a bőröd. meg lehet kapni ilyen gyulladáscsökkentő szérumokat, tonikokat, amelyek kifejezetten a kipirosodást mérséklik. paula's choice-nál találsz ilyet, drágák, de jók, meg van belülök minta, hogy kipróbálhasd, melyik jön be.

nekem amúgy az alapozó, korrektor nekem elfedi a pirosságot.

2014. okt. 22. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és ha nagyon piros az arcod, akkor irány a bőrgyógyász, a rozacea sajnos gyakori gond. :(
2014. okt. 22. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem mi pontosan a baj az alapozóval, ami jól fed az teljesen elfed minden pirosságot, bőrhibát és nem foltos. De pirosságra való még a zöld primer is, keress olyat. Smashbox, NYX, stb.
2014. okt. 22. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!