Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A sokadik hajtöredezéses...

A sokadik hajtöredezéses kérdés következik. Valakinek van valami tippje, amit még nem láttunk az oldalon?

Figyelt kérdés

Megint teljesen kétségbeestem pénteken, mikor fodrászhoz mentem. A hajam eszméletlen mértékben töredezik, pedig legritkábban kéthavonta vágatok belőle. Most pl. majdnem megint elérte a hátam közepét (ez volt eddig a csúcs, de mire odáig megnőtt, egyetlen ép hajszálam sem maradt, akkor is, most is és állig vissza kellett vágni), és most ott járok, hogy tíz éve növesztem a hajam, olyan hosszú, mikor elkezdtem növeszteni. Még egy rendes copfot sem tudok belőle csinálni...

A világ összes balzsamát, pakolását rákentem már, mostam hajat ritkán, mostam hajat gyakran, vágattam havonta, sosem dörzsölöm, hajszárítót évek óta nem látott, vasalót még soha, hajszeszek egész arzenálját a hajamra locsoltam, öblítettem citromos meg ecetes vízzel, marokszámra szedtem a legkülönbözőbb vitaminokat és hajregeneráló tablettákat éveken át, a világ végéről hajtottam fel egy eredeti vaddisznószőr hajkefét, mert azt olvastam, hogy az nem roncsolja annyira a hajat fésülködéskor, volt vágva melegollóval...

Inkább nem is sorolom tovább. A hajam olyan gyenge, hogy - nem vicc - elég csak hozzáérnem, még csak meg sem kell húznom, de már attól eltörik, szálkásodik. Nő három centit, és ötöt kell utána vágni!

Sírhatnékom támad, mikor meglátok egy szép, egészséges, hosszú hajú nőt, mert éveket adnék az életemből, ha egyszer derékig érhetne a hajam... Erre most még a fárjem is bevágta nekem a Hair musicalből a hajas dalt. Azt hittem, menten felpofozom!

Sokan azt mondják, hogy ez valami genetikai eredetű dolog lehet, de akkor miért van minden női családtagomnak gyönyörű, dús és hosszú haja?

Szóval akinek van olyan tippje, amit még senki nem írt meg itt, megköszönném, ha megosztaná velem! Most már nagyon elegem van az egészből...

2010. márc. 14. 22:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Nekem sem segített semmi, de aztán 2 dolog bevált.

1. Baba gyermeksamponnal mosok hajat

2. Biovanne tabletta, hosszú távon, hatásos így együtt

2010. márc. 14. 23:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos mindkettőt próbáltam már, egy darabig együtt is...
2010. márc. 14. 23:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

tudom hogy nem segít de amikor nekem derékig érő hajam volt akkor is kb 20 cm el volt törve ,pedig festve sem volt és vasalózva sem és stb,csak a hajszárító ami száríthatta.

vágva volt 1-2 cm havonta de a 20 cm a vége az mindig száraz és törött volt...semmi pakolás vitaminok nem segítettek.

most hogy festve van nem mondom hogy rosszabb de ugyanez az állapot

nővéremnek csillogó fényes haja van,irigylem :(

2010. márc. 15. 00:15
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
Kívülről a sok kence nem sokat ér. Élj egészségesen inkább.
2010. márc. 15. 00:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ezekre nincs megoldás, én már rájöttem.
2010. márc. 15. 08:46
 6/17 anonim ***** válasza:
8%
Szia. Nekem is ugyan ilyen volt a hajam, egy valami segített rajta. Az Avonnak van a Planet Spa termékei között a Mediterrán olívaolaj kondícionáló hajpakolása. Olyan puha lett tőle a hajam, mint még soha és nem töredezik ami a legfontosabb nálam. Elég drága 200 ml és akciósan 1800 Ft de érdemes rá beruházni.
2010. márc. 15. 09:04
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is inkább egészségesebben kéne élned.

Például, megkérdezném, iszol elég folyadékot? Ha nem, akkor igyál meg naponta 2 litert víz, gyümölcslé, tea, leves formájában.

Orvoshoz sem ártana elmenni vele. Az egy dolog hogy valakinek a haja nem egészséges, de hogy semmi nem segít rajta akkor menj orvoshoz, vizsgáltasd ki magad.

2010. márc. 15. 10:45
 8/17 A kérdező kommentje:

Kösz a sok jó tanácsaot, de biztosíthatok mindenkit, hogy tökéletesen egészségesen élek. A folyadékfogyasztásommal sosem volt gond, mert iszok, mint a kacsa, nem eszem zsíros és cukros ételeket, és nem dohányzom. Orvosnál voltam, csak széttárta a karját, és azt mondta, hogy talán genetikus eredetű... Erre neki is elmondtam, hogy akkor viszont valami örökbefogadott gyerek lehetek, mert a családomban senkinek sincs gondja a hajával. Erre nem tudott mit mondani.

Valaki említette az Avonos hajpakolást: köszi, ez is megvolt, meg a csodatevő Avonos hajvégápoló is. Nekem ez sem segített...

2010. márc. 15. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
7%
Vegyél akkor parókát vazze...
2010. márc. 15. 17:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem kommentálom a segítőkészséged, utolsó...
2010. márc. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!