Kozmetológia szakrendelés?
Sziasztok!
Esetleg tudtok nekem mondani, linkelni kozmetológia szakrendelést Budapesten, melyet támogat a TB?
Aknés a bőröm, elegem lett az SZTK-s bőrgyógyászokból, mert amit felírnak, azok közül semelyik sem hat, nekik jó, mert ugyebár lejön a "százalék" az eladott gyógyszerből....
Semmelweis Egyetem kozmetológia szakrendelésére van beutalóm, de egyszerűen nem tudok velük időpontot egyeztetni (ez szükséges hozzá), már 1 hete próbálom mindennap hívni őket délelőtt (többször, legalább 20x) ,de egyszerűen semmi.
Ha esetleg tudtok mondani, linkelni nekem budapesti szakrendelést, azt nagyon megköszönném!!
DALACIN 10 mg/ml külsőleges oldat 30 ml !üvegben!
~20 éves korom körül írták fel és azóta nekem mindig max. 10 nap alatt teljesen rendbe hozza az arcom
5-6 évig tavasszal a hormon túltengéstől; de még ma is ha valamit összeeszek, főleg szójásat (pedig nagyon nem szabadna, hormonborító szóját enni, csak nem mindig olvasom el a a leírást) kombinálva földimogyoróval például az nap, megint egyből borul a billi vagyis a genny, de anno még kis kamaszként 12-14 évesen hónapokig nem tudtam még mint kezdeni vele, mint alkohol és kisebb sebtapaszok, pedig anyám is eü-s volt, bátyámnak még szörnyebb volt, és mindent megvett amit kapni lehet. -apám maszek zöldséges volt, és éves szinten havi ~10*-es átlag fizetést keresve, a bátyám egy-két havi átlag fizetést az arcára kent és semmi.
vagy simán hormonális
saját belső hormonális vagy + tejben, húsven, szójától, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!