Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetológia szakrendelés?

Kozmetológia szakrendelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Esetleg tudtok nekem mondani, linkelni kozmetológia szakrendelést Budapesten, melyet támogat a TB?

Aknés a bőröm, elegem lett az SZTK-s bőrgyógyászokból, mert amit felírnak, azok közül semelyik sem hat, nekik jó, mert ugyebár lejön a "százalék" az eladott gyógyszerből....

Semmelweis Egyetem kozmetológia szakrendelésére van beutalóm, de egyszerűen nem tudok velük időpontot egyeztetni (ez szükséges hozzá), már 1 hete próbálom mindennap hívni őket délelőtt (többször, legalább 20x) ,de egyszerűen semmi.

Ha esetleg tudtok mondani, linkelni nekem budapesti szakrendelést, azt nagyon megköszönném!!

2015. szept. 29. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Zuglói SZTK-ban simán helyre hozták, és szabad orvos választás van. Pedig alapos ápolás mellett is, volt hogy elindulás után félórával a genny a szemebe folyt.
2015. szept. 30. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Az itteni SZTK-ban is szabadon választhat az ember 3 orvos közül, én mind a 3-nál voltam, sajnos egyikkel se jártam sikerrel. Esetleg megkérdezhetem, milyen gyógyszerrel hoztad magad "rendbe"?
2015. okt. 1. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:

DALACIN 10 mg/ml külsőleges oldat 30 ml !üvegben!

~20 éves korom körül írták fel és azóta nekem mindig max. 10 nap alatt teljesen rendbe hozza az arcom

5-6 évig tavasszal a hormon túltengéstől; de még ma is ha valamit összeeszek, főleg szójásat (pedig nagyon nem szabadna, hormonborító szóját enni, csak nem mindig olvasom el a a leírást) kombinálva földimogyoróval például az nap, megint egyből borul a billi vagyis a genny, de anno még kis kamaszként 12-14 évesen hónapokig nem tudtam még mint kezdeni vele, mint alkohol és kisebb sebtapaszok, pedig anyám is eü-s volt, bátyámnak még szörnyebb volt, és mindent megvett amit kapni lehet. -apám maszek zöldséges volt, és éves szinten havi ~10*-es átlag fizetést keresve, a bátyám egy-két havi átlag fizetést az arcára kent és semmi.

2015. okt. 1. 07:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Bár érdekes itt Zuglóban szemészet és bőrgyógyászat nagyon jó. De ...
2015. okt. 1. 07:18
 5/10 anonim ***** válasza:
De az országban a Pszichiátriai gondozók hálózatát megmentő, több eü. miniszter jó ismerőséhez a főorvos vezette és legtöbb alorvosához pszichiátriai gondokozóba még egy csakédtag hall utáni depresszióra is antipszichotikum írnak fel, azaz pszichózis ellen kifejlesztett szert.
2015. okt. 1. 07:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja reumatológia és fogászat is jó itt. - bár ezekre iszonyú sok időt kell várni.
2015. okt. 1. 07:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Dalacin oldatot használtam, de nem használt... Elocomot (szteroidtartalmú) és Duac gélt is használtam hónapokig, de az se használt. Most az Akneroxid 100-ast tolom már 5 hónapja, de ez se nagyon akar valamit is csinálni. Nem vagyok nagyon pattanásos, 4-5 akne van az arcomon általában, ha el is tűnik, rá 1-2 hét és megint előjön hasonló mennyiségben, csak mindig máshol (arcomon). Kicsit kiborító, hogy ápolt vagyok, nem zsíros a bőröm, mégis aknékkal kell éljek, és ez valamilyen szinten megbélyegzi a sorsomat, életemet. Jó lenne végett vetni mindezeknek :/
2015. okt. 1. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez belgyógyászai probléma nálad.
2015. okt. 1. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

vagy simán hormonális

saját belső hormonális vagy + tejben, húsven, szójától, ...

2015. okt. 1. 23:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Hormonvizsgálaton és vérvételen évente részt veszek. Idáig minden eredmény tökéletes volt. Én is belgyógyászati dologra gondolok, de abszolút hanyagolom az olyan dolgokat (csoki, magvak, olajos ételek stb...) melyek kiválthatják az akne létrejöttét, és még így is megjelenik... :/
2015. okt. 1. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!