Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol van Budapesten NEM MAGÁN...

Hol van Budapesten NEM MAGÁN bőrgyógyászati ÜGYELET?

Figyelt kérdés
Nem csak akut problémák azonnali ellátásának lehetőségére, hanem időpontfoglalás nélkül, TAJ-kártya terhére igénybevehető bőrszógyászati szakrendelésre gondolok. Rákerestem, nem hozott eredményt. Értelmes válaszadók írjanak! KOszönöm!

2015. szept. 10. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Ügyelet csak olyan ágazatban van, ahol sürgősségi, életmentő feladatról lehet szó. A bőrgyógyászat nem tartozik ide.
2015. szept. 10. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Mária utcai Bőr (s nemibeteg ) gondozó.Corvin körút megállótól nem messze.Ez általában az ügyelet,ahol munkaidő után fogadják a betegeket.

Nálunk az sztban pl nem kell időpont,csak ha a rendelés utolsó 2 órájában akarsz menni akkor időpontos. (kispest) Szerintem minden kerületben van, lányunkkal a zuglói bőrgyógyászaton voltunk,mert ott ajánlottak dokit,aki gyerekdoki is.(1 éves sem volt.) Ez az Örsön van,Ikea Sugár között

2015. szept. 10. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
VIII. Mária utcai Klinika
2015. szept. 10. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenszerűen rákeresve Budafokon és Újpesten sem kötelező az időpontkérés. De nem biztos hogy fogadnak ha nem a körzethez tartozol, nem tudom erre mi a szabály.
2015. szept. 10. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többnyire meglepően hasznos válaszokat! Az Örsről elküldtek, mondván, nem oda tartozom. Máshol ugynanez nem jelentett gondot, szóval változó.
2015. szept. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!