Létezik (Budapesten) bőrgyógyászati ügyelet? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
33 hetes kismam vagyok napok óta kiütéseim vannak. Házorvoson kívül más nem látott, mert nem tudnak a bőrgyógyászatokon időpontot adni (csak sok hét múlvára), de nekem most van panaszom. Felhívtam tucatnyi magán bőrgyógyászt,nincs időpont.Már ott tartottam, hogy nem számít mennyibe kerül, csak valaki lásson el, de senki....(Ha ide téved egy bőrgyógyász és azt mondja hajlandó megnézni,az is jó, én azonnal megyek)2009. ápr. 3. 18:48
1/3 anonim válasza:
Írd be, hogy magánklinika és bőrgyógyászat. Kidob rengeteg találatot. A legtöbb magánklinikán van hétvégén rendelés (tudom mert kénytelen vagyok a vizsgálataimet ilyen helyen csináltatni, ha nem akarok 3 hetet várni mindenre), és általában másnapra adnak is időpontot. Hívd fel őket és kérj időpontot hétvégére.
2/3 anonim válasza:
Nem igazán értem, én pl. újpesti vagyok, és nálunk az SZTK-ban még sosem kellett időpontot kérnem, pedig járkáltam oda eleget az allergiám miatt. Igaz, hogy én nem is telefonáltam előtte, csak odamentem.
De még ha kell is, sürgős esetben nem mondhatják, hogy nem látnak el.
3/3 anonim válasza:
Egy ötlet: látogass el egy klinika vagy kórház nőgyógyászati ambulanciájára, és majd ők eldöntik, hogy mi a teendő. Ha sürgősnek ítélik, szerveznek neked egy konzíliumot, terhesség alatt úgyis nőgyógyász fog dönteni a kezelésedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!