Miért van ennyi vasalt hajú lány? A göndör már nem szép senkinek?
Már sokszor megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Régebben nem volt ennyi lány, aki vasalja a haját... De ma már ha kimegyek az utcára, mindenhol vasalt hajú lányokat látok.
Nézegettem buliképeket, és 3 barnahajú lány, ugyanúgy szögegyenesre vasalt hajjal, ugyanúgy elválasztva.. Mintha klónok lettek volna :O
A múltkor ültem a DKV-n, szakadt az eső, beszaladt két csaj, és mellettem álltak meg. Szögegyenesre vasalt haj, még ebben a párás időben is, és ott siránkoztak, hogy jajj begöndörödik a hajam.. O.o fogja össze esős időben, ne vasalgassa akkor. Olyan is volt, hogy éreztem már egy lány haján, hogy égett a szaga, szétvasalta, az alja undormány volt. Megmondtam neki, és még neki állt feljebb... beszólt, hogy kussoljak, és inkább vasaljam ki a hajam, mert göndör..
A gimimbe is két csaj a szünetben a WC-ben ott vasalgatta a haját... Kezet mosni nem tudtam, minden csupa haj volt..
Ja meg állatkertben voltunk egy üvegházban, ahol a növények miatt magas volt a páratartalom. Nagyon meleg volt eleve odabent, egy csaj meg ott verte magát, hogy jajj szétmegy a hajam, és a fejére húzta a kapucniját, majd ledöglött a melegben.. Én nem bírtam tovább, és felnevettem, erre olyan csúnyán nézett rám.......
Nem vészes a vasalt haj, de annyi az ugyanolyan lány, hogy hűha :O Nem kéne minden áldott nap vasalgatni, csak tönkre fog menni, és pár év múlva bánni fogják nagyon :S
Nektek mi a véleményetek? Történeteket is írjatok, ha van olyan, mint nekem.
Elhiszem, hogy a sztori alapja igaz, de erősen ki van színezve.
"kussoljak, és inkább vasaljam ki a hajam mert göndör.."
Ez biztos nem történt meg. Okosan kell túlozni.
Tinédzser koromban én meg hajcsavarókban aludtam, és ha esett, letakart fejjel rohantam a buszmegállóba, kiabálva, hogy nem ez nem tartós hullám... Ha holnap begöndörített hajjal mennek be, ugyanúgy büdös lesz a hajsütővastól meg a lakktól, ugyanúgy leég a vége. Vagy most dicsérni kell téged? Nem értem, mi a bajod.
Tehát beszólsz valakinek, hogy ronda a haja, ő visszaszól és szerinted itt te ártatlan vagy?
Nem értem mi a problémád? Kiröhögsz másokat, meg beszólsz nekik, és csodálkozol, hogy leszólnak meg csúnyán néznek rád? Itt te vagy a ludas egyedül, nem más.
Nekem is göndör hajam van, és vasalom, mert nem tetszik. Nem csak magamon, máson sem. És lám, essszméletlenül dús és erős hajam van, fényes és egészséges, mert törődök vele, kvül-belül ápolom. Már 10 éve vasalom.
Nem akarok közbeszólni, de ez sajnos nem túlzás "kussoljak, és inkább vasaljam ki a hajam mert göndör.."
Nekem alapvetően hullámos hajam van, ilyen se nem göndör se nem egyenes.. Én mondjuk világéletembe abszolút lesz*rtam, ki hogy néz ki és random kis ribizlik nekem is beszólogattak, hogy "nézd csak, pulikutya!" "ott megy pompom!" meg egyebek. lehet hogy te épp a normálisak közé tartozol, de sajnos az ilyen nem túlzás.. és néha én is kivasalom a hajam, nem arról van szó, de nekem annyira nem tetszik, mert vékonyszálas lapuló hajam van és azzal csak még rosszabb.. csak akkor szoktam vasalni, ha olyan különlegesbb frizurát csinálok, amit könnyebb úgy elkészíteni, ha előtte kivasalom.. de az tényleg nevetséges, hogy lassan már ez az alap elvárás... -.-"
az őszinteséget nem kell összekeverni a bunkósággal. nem kell mindenkinek csak úgy odavágni, hogy ezt meg azt milyen szarul csinálod, ez meg az milyen ronda rajtad. látod, hogy neked sem tetszett az ő tanácsuk...
értelmes ember tudja, mikor kell csendben maradnia.
Amikor én voltam 14-18 eszébe nem jutott senkinek vasalni a haját. Sőt. Mindenki daueroltatott, kislányként vizesen befontuk egymás haját, hogy szép göndör legyen (az enyém meg kiegyenesedett), alkalmakra mindenki becsavarta, besütötte a haját..
Szimplán most ez a divat, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!