Miért van ennyi vasalt hajú lány? A göndör már nem szép senkinek?
Már sokszor megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Régebben nem volt ennyi lány, aki vasalja a haját... De ma már ha kimegyek az utcára, mindenhol vasalt hajú lányokat látok.
Nézegettem buliképeket, és 3 barnahajú lány, ugyanúgy szögegyenesre vasalt hajjal, ugyanúgy elválasztva.. Mintha klónok lettek volna :O
A múltkor ültem a DKV-n, szakadt az eső, beszaladt két csaj, és mellettem álltak meg. Szögegyenesre vasalt haj, még ebben a párás időben is, és ott siránkoztak, hogy jajj begöndörödik a hajam.. O.o fogja össze esős időben, ne vasalgassa akkor. Olyan is volt, hogy éreztem már egy lány haján, hogy égett a szaga, szétvasalta, az alja undormány volt. Megmondtam neki, és még neki állt feljebb... beszólt, hogy kussoljak, és inkább vasaljam ki a hajam, mert göndör..
A gimimbe is két csaj a szünetben a WC-ben ott vasalgatta a haját... Kezet mosni nem tudtam, minden csupa haj volt..
Ja meg állatkertben voltunk egy üvegházban, ahol a növények miatt magas volt a páratartalom. Nagyon meleg volt eleve odabent, egy csaj meg ott verte magát, hogy jajj szétmegy a hajam, és a fejére húzta a kapucniját, majd ledöglött a melegben.. Én nem bírtam tovább, és felnevettem, erre olyan csúnyán nézett rám.......
Nem vészes a vasalt haj, de annyi az ugyanolyan lány, hogy hűha :O Nem kéne minden áldott nap vasalgatni, csak tönkre fog menni, és pár év múlva bánni fogják nagyon :S
Nektek mi a véleményetek? Történeteket is írjatok, ha van olyan, mint nekem.
Valahogy mindenki olyan hajat akar amilyen épp nincs neki.
De idővel a sok hajat vasaló csaj is rájön, hogy szebb az eredeti, bármilyen is az, mint az agyonvasalt, roncsolódott, töredezett haj.
Nekem nagyon dús, hosszú, barna, göndör hajam van, ezért cikiznek azok a tipikus ribik, akiknek minden nap szögegyenes a haja... Ha kapok egy ötöst, akkor röhögnek, és a szünetbe beszólnak, hogy miért nem vasalom a hajam, olyan vagyok, mint egy oroszlán, meg, hogy kócos, és akkor legalább fésüljem már ki, ha nem vasalom... ezek azt se tudják, hogy göndör hajat nem szabad szárazon fésülni.. még 1évet ki kell bírnom ezekkel a hülyékkel,
Ők azok a tipikus csajok, akik rajzolják a szemöldöküket, műköröm, nike air max vagy mi a tököm, csőnaci, hidegben is kint a hasuk, szívják a bagót, nagy karika fülbevalók, vörös rúzs, fullcap ..... utálom őket...
szóval beszólogatnak neked, ezért nem szereted a vasalt hajú lányokat.
a bulizó fiatalok körében még mindig a vasalt haj a divat egyébként.
néha-néha én is kivasalom, és én sem örülök neki, ha pont akkor kezd esni vagy valami, és a sok munkám mind kárba vész.
szerintem nem igaz az sem, hogy mindenkinek a saját hajszíne, hajának a formája áll a legjobban. festett hajjal, vasalt hajjal, hullámos hajjal is lehet ugyanolyan szép valaki, mint az eredetivel. nem értem miért ennyire elutasító mindenki ezekkel a dolgokkal itt. főleg ha az ember nem is viszi túlzásba.
egyébként azért szeretik jobban az egyenes hajat a göndörnél, mert az egyenes haj olyan nőies, rendezett, ápolt hatást kelt. nem mondom, hogy a göndör, hullámos stb nem az, vagy hogy igénytelen, csak a legtöbben ezt a képzetet társítják hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!