Lányok, alapból ilyen a hajam. Ez jó, rossz, fura, idétlen?
Figyelt kérdés
Elöl leér az államig, hátul a vállamig, oldalt meg érdekesen "eláll". Frissen mosva, száradás után meg a véletlenszerű szőke tincsek vannak - volt olyan lány, aki kérdezte, hogy mennyibe kerül a férfiaknak a melíroztatás :D Nem jártam fodrásznál vagy 2,5 éve, szóval nincs belevágva a hajamba. Lányok, milyen összhatást kelt ez így minden nélkül, alapból? Egyébként lakkot szoktam használni. Köszönöm a válaszokat. (képminőség necces, bocsi)2015. szept. 23. 22:22
2/10 anonim válasza:
Kicsit idétlen. Olyan hippis :)
3/10 anonim válasza:
szentem nagyon cuki a hajad :DD es igen tenyleg hippis :DD mondjuk nekem elso ranezesre Kurt Cobain jutott eszembe a keprol :D
4/10 A kérdező kommentje:
elég sok lány, nő rám mosolyog. Ezek szerint hippinek gondolnak ;D Ennél már csak az a szebb, mikor konkrétan lánynak néznek :) klassz
2015. szept. 23. 23:08
5/10 anonim válasza:
3: Nekem is ő jutott eszembe. :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. mindenkinek ment a zöld kéz!^^
2015. szept. 24. 20:02
9/10 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra hogy begöndörítsd?
10/10 anonim válasza:
NE VÁGD LE! Végre egy pasi akinek hosszú haja van. Csak a hosszú haj tetszik de mostanában alig látok hasonlót és ez elszomorít. Azért mosolyognak mert különleges és tetszik nekik.
Nekem is Kurt jutott eszembe rólad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!